Rapid își cere scuze în fața suporterilor după ce a ratat promovarea în Liga 1! Comunicatul clubului și promisiunile făcute pentru noul sezon

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 03 Aug. 2020, 14:29 Actualizat: 03 Aug. 2020, 14:31 Liga 2
Rapid își cere scuze în fața suporterilor după ce a ratat promovarea în Liga 1! Comunicatul clubului și promisiunile făcute pentru noul sezon

Rapid a comis aceeași greșeală ca Petrolul și ”U” Cluj în sezonul trecut, deși Daniel Pancu dădea asigurări în vara trecută că acest lucru nu se va repeta și în cazul clubului giuleștean, și a ratat promovarea în Liga 1, urmând a fi nevoit să joace cel puțin încă un an în Liga 2. Planul conducerii ca echipa să acceadă în fiecare an într-o ligă superioadă, după ce în 2017 s-a pornit de la zero, din Liga a 4-a, este și el spulberat.

Gruparea alb-vișinie a încheiat play-off-ul Ligii 2 pe ultimul loc, pe 6, sub UTA Arad, Campionii FC Argeș, CS Mioveni, Turris Oltul Turnu Măgurele și Petrolul Ploiești, iar în noua ediție a eșalonului secund va avea un sezon poate la fel de greu ca acesta.

Rapid recunoaște public că și-a dezamăgit fanii, le cere iertare și îi anunță printr-un comunicat că va analiza ”la rece” acest sezon și că în noua ediție a Ligii 2 vor avea ca obiectiv să fie ”mai buni, mai echilibrați, mai atenți, și să reușim să ducem Rapidul acolo unde îi este locul, în prima ligă.”

Comunicatul Rapidului după ce s-a ratat promovarea în Liga 1:

”Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe tot parcursul acestui sezon, chiar dacă nu v-am dat atâtea momente de bucurie pe cât meritați! ?
Ne pare rău că nu am reușit să promovăm și că de foarte multe ori v-am dezamăgit. Ne-am dorit enorm să mergem în Liga 1, însă din diverse cauze acest lucru nu s-a întâmplat.
Vom analiza la rece tot ce s-a întâmplat în acest sezon și vom face tot posibilul ca în noua stagiune să fim mai buni, mai echilibrați, mai atenți, și să reușim să ducem Rapidul acolo unde îi este locul, în prima ligă.
Sperăm să ne fiți mereu alături, pentru că rapidiștii au dovedit întotdeauna că sunt uniți, mai ales la greu.”

În play-off-ul de promovare din Liga 2, Rapid a înregistrat următoarele rezultate: 0-0 cu CS Mioveni (deplasare), 0-0 cu Petrolul (deplasare), 1-2 cu Campionii FC Argeș (acasă), 2-1 cu UTA Arad (deplasare) și 1-1 cu Turris Oltul Turnu Măgurele (acasă).

Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe tot parcursul acestui sezon, chiar dacă nu v-am dat atâtea momente de bucurie pe…

Publicată de FC Rapid 1923 pe Luni, 3 august 2020

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 03 Aug. 2020, 14:29 Actualizat: 03 Aug. 2020, 14:31 Liga 2
Pe aceeași temă