Rapid – Dinamo Kiev, meciul cu care s-ar putea inaugura noul stadion din Giulești. Discuția dintre Victor Angelescu și Mircea Lucescu

Autori: Andreea VISU, Carmen MANDIȘ Publicat: 19 May. 2021, 11:06 Actualizat: 19 May. 2021, 11:54 Liga 2

Victor Angelescu, finanțatorul clubului Rapid, a dezvăluit că noul stadion din Giulești ar putea fi inaugurat cu un meci în compania echipei lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev.

Rapid a obținut promovarea în Liga 1, iar la meciul cu ”FC U” Craiova disputat la Buftea, scor 1-3, și-au făcut apariția nume importante ale fotbalului românesc precum Mircea Lucescu, Răzvan Lucescu, Mirel Rădoi, Nicolae Dică, Rică Răducanu sau Dinu Gheorghe.

La finalul acestei partide, rapidiștii au mers la un local din apropierea Bucureștiului și au sărbătorit revenirea echipei giuleștene pe prima scenă a fotbalului românesc.

Rapid – Dinamo Kiev, amicalul propus de Mircea Lucescu pentru inaugurarea noului stadion din Giulești

Victor Angelescu a dezvăluit ce a discutat cu Mircea Lucescu și a făcut un anunț entuziasmant pentru suporterii rapidiști: noua arenă din Giulești ar putea fi inaugurată în luna septembrie cu un meci între Rapid și Dinamo Kiev, echipă pe banca tehnică a căreia Mircea Lucescu a cucerit în acest sezon titlul de campion, Cupa și Supercupa Ucrainei.

”L-am felicitat pe domnul Lucescu pentru rezultate. Am vorbit, ne-a propus ca în septembrie să avem meci de inaugurare al stadionului cu Dinamo Kiev”, a spus Victor Angelescu, la petrecerea promovării în Liga 1.

Meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si FC U Craiova, contand pentru Play-off-ul Ligii a-2-a Casa Pariurilor, desfasurat fara spectatori pe Terenul central al Centrului National de Fotbal de la Buftea, luni 17 mai 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Victor Angelescu, despre promovarea Rapidului în Liga 1

În ceea ce privește promovarea în Liga 1, Victor Angelescu a recunoscut că a avut emoții.

”Am avut foarte mari emoții la Poli cu Mioveni. Ce mai contează. Am promovat, sunt cel mai fericit. O săptămână bem. Nu vreau să mă gândesc la nimic altceva o săptămână. Acum vreau să ne bucurăm o săptămână. Am crezut de la început în promovare. Trebuie să ne bucurăm acum. Vom întări lotul, vom face transferuri. Miță Iosif are postul de antrenor garantat. Nu există niciun dubiu că Miță Iosif va fi antrenorul Rapidului anul viitor.

L-am felicitat pe domnul Lucescu pentru rezultate. Am vorbit, ne-a propus ca în septembrie să avem meci de inaugurare a stadionului cu Dinamo Kiev. Noi abia așteptăm să jucăm acum cu FCSB, cu Dinamo”, a mai spus Victor Angelescu.

Autori: Andreea VISU, Carmen MANDIȘ Publicat: 19 May. 2021, 11:06 Actualizat: 19 May. 2021, 11:54 Liga 2
Pe aceeași temă