Rapid nu mai stă mult cu antrenor interimar! Victor Angelescu, despre negocierile pentru numirea unui ”principal”

Andrei PASCU 19 Nov. 2020, 17:50 Liga 2
Rapid nu mai stă mult cu antrenor interimar! Victor Angelescu, despre negocierile pentru numirea unui ”principal”

Rapid nu are nici acum antrenor principal, deși a trecut ceva timp de la demiterea lui Adrian Iencsi. Interimarul Mihai Iosif conduce deocamdată echipa, dar Victor Angelescu, acționarul majoritar al clubului, a promis că situația se va regla în perioada imediat următoare.

Rapid nu și-a numit un nou antrenor după demiterea lui Iencsi. Victor Angelescu: ”Încă purtăm negocieri”

Din informațiile oferite de acesta, Rapid se află în negocieri în momentul de față, iar numirea unui nou ”principal” nu este departe. Din contră, potrivit spuselor lui Angelescu, după partida cu Universitatea Cluj, din restanța etapei a 10-a, sau după meciul cu Aerostar Bacău, din runda a 13-a, se va cunoaște numele noului antrenor.

”Vom aduce un nou antrenor, Mihai Iosif ocupă rolul de interimar la club. Încă purtăm negocieri, noi sperăm ca după meciul cu U Cluj sau cel târziu după cel cu Aerostar să avem un nou antrenor principal”, a declarat Victor Angelescu pentru DigiSport.

Victor Angelescu, încrezător că Rapid poate prinde play-off-ul Ligii a 2-a 

În ceea ce privește lupta pentru play-off, Victor Angelescu este încrezător că locul 6 la finalul sezonului regular este cât se poate de realist. Este sigur că Rapid se poate redresa, după ce în ultima perioadă nu a înregistrat cele mai bune rezultate, și că poate face meciuri mari și cu echipele din vârful clasamentului din Liga 2.

”Nu considerăm că lupta pentru promovare este pierdută, suntem la jumătatea sezonului regulat. Cu o victorie astăzi (n.r. – joi cu Universitatea Cluj) vom urca din nou în zona play-off-ului. Pentru moment, Mihai Iosif rămâne la conducerea echipei. Noi purtăm negocieri și sperăm ca în cel mai scurt timp să avem un antrenor principal.
Sunt mulțumit de tinerii promovați de la Rapid 2. Finica a jucat foarte bine, a suplinit lipsa lui Goge, a mai spus Victor Angelescu.

Toate informațiile duc la varianta Nicolae Grigore

Nicolae Grigore (37 de ani), antrenorul secund al lui Adrian Mutu la echipa națională de tineret a României, este favorit să preia Rapid din postura de ”principal”, însă giuleștenii nu au ajuns încă la un acord cu Federația Română de Fotbal.

Potrivit surselor ProSport, conducerea clubului Rapid nu s-a înțeles cu FRF pentru ca Nicolae Grigore să părăsească naționala U21 în favoarea Rapidului. Conducerea Rapidului a primit doar un acord verbal din partea celor de la Federația Română de Fotbal, dar clauza de reziliere a contractului lui Nicolae Grigore reprezintă principalul impediment, aceasta fiind încadrată între 10.000 și 50.000 de euro.

Mai mult decât atât, mirajul participării la un turneu final este în balanță cu echipa lui de suflet. Lui Nicolae Grigore îi surâde ideea de a merge la Campionatul European de tineret alături de Adrian Mutu și România U21. Pe de altă parte, Rapid este clubul care l-a consacrat, iar aici ar avea prim-planul, fiind dorit ca antrenor principal.

Cele două părți trebuie să se înțeleagă până la meciul dintre Aerostar Bacău și Rapid, programat la 22 noiembrie, de la ora 11:00, în cadrul etapei cu numărul 13 din Liga 2. Dacă nu vor ajunge la un acord până la acel moment, cel mai probabil această mutare va pica.

Rapid, locul 11 în Liga 2

Rapid este pe locul 11, cu 16 puncte acumulate în 10 meciuri. Distanța față de locul 6, care duce în grupa pentru promovare la finalul sezonului regular, este de trei puncte. Poziția respectivă este ocupată de Viitorul Pandurii.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolae-grigore-blocat-de-frf-unde-s-au-impotmolit-negocierile-pentru-a-prelua-rapid-si-care-este-ultimatumul-primit-de-secundul-nationalei-de-tineret-a-romaniei-exclusiv-19158364

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-situatie-disperata-la-dunarea-calarasi-3-luni-restante-la-salarii-antrenorul-cristian-pustai-si-a-depus-memoriu-19158393

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciul-u-cluj-ripensia-are-sanse-mari-sa-fie-amanat-cosmin-petruescu-din-punctul-meu-de-vedere-este-imposibil-sa-jucam-situatia-clubului-timisorean-declarat-19158396

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 19 Nov. 2020, 17:50 Liga 2
Pe aceeași temă