Nicolae Grigore este tot mai aproape să fie noul antrenor al echipei Rapid. Florin Marin, variantă pentru postul de director tehnic

Cosmin OLTEANU 10 Nov. 2020, 12:54 Liga 2

Andrei Nicolescu, vicepreședintele clubului Rapid, a confirmat, în cadrul emisiunii ProSport LIVE, informația furnizată de publicația noastră, conform căreia Nicolae Grigore (37 de ani) este pe cale să devină noul antrenor al formației giuleștene. În plus, conducătorul Rapidului a lăsat de înțeles că impresarul Florin Marin ar putea reveni și el la echipă, pe postul de director tehnic.

Nicolae Grigore, aproape să revină la Rapid, acum ca antrenor principal

Nicolae Grigore (foto, în stânga, alături de actualul căpitan al Rapidului, Ionuț Voicu, pe când erau coechipieri la vechiul Rapid) a mai lucrat la Rapid, fiind ”secundul” lui Daniel Pancu în prima parte a sezonului trecut. S-a despărțit de formația giuleșteană pentru a merge ca ”secund” al lui Adrian Mutu la naționala de tineret a României. Acum are acordul lui Mutu ca după jocul cu Danemarca (17 noiembrie) să poartă se întoarcă la Rapid.

”Este foarte posibil, dar mai sunt încă discuții. Avem discuții, am avut și cu alți antrenori. Cred că important este să avem și un director tehnic cu greutate”, a declarat Andrei Nicolescu, la ProSport LIVE.

Revine și Florin Manea?

Întrebat despre posibilitate ca Florin Marin să vină pe postul de director tehnic, Andrei Nicolescu a lăsat de înțeles că ar putea avea loc o astfel de mutare: „Cred… nu știu. Pentru mine nu e o discuție pe care să o știu, dar nu pot să o exclud total”.

În prezent, antrenorul interimar al echipei Rapid este Mihai Iosif, după demiterea lui Adrian Iencsi. Iosif a condus formația giuleșteană în înfrângerile cu CS Mioveni (0-3) și Petrolul (0-2).

Rapid ocupă locul 14, cu 13 puncte acumulate în clasamentul Ligii 2 după 11 etape, însă are o restanță, cu ”U” Cluj. În etapa a 12-a, Rapid joacă pe teren propriu, duminică, de la ora 14:30, cu Farul Constanța.

Cosmin OLTEANU 10 Nov. 2020, 12:54 Liga 2
Pe aceeași temă