Rapid CFR Suceava continuă sub aceeași titulatură și în noul sezon

Marius ANGHEL 12 Aug. 2014, 19:25 Liga 2
Rapid CFR Suceava** continuă sub aceeași titulatură și în noul sezon

S-a vorbit mult în această vară despre schimbarea denumirii echipei de Liga a II-a Rapid CFR Suceava în Fotbal Club Municipal (FCM), însă această operațiune s-a dovedit a fi mult mai dificilă decât s-a crezut inițial. Pe latura strict sportivă, care ține de Federația Română de Fotbal, toate problemele par a fi rezolvate, însă acțiunea este întârziată pe partea juridică.

„Avocatul pe care l-am angajat a trimis deja toată documentația la FRF, iar în ședința Comitetului Executiv din 13 august urma să se ia în discuție și să se aprobe cererea noastră de schimbare a denumirii. Din păcate, din cauza vacanței judecătorești, nu am putut să intrăm în posesia hotârârii juridice care să certifice acest lucru, aspect imposibil de realizat până la startul sezonului oficial, întrucât avem stabilit primul termen la instanță abia în luna septembrie”, a declarat președintele executiv al grupării sucevene, Dumitru Moldovan.

Așa stând lucrurile, și pentru a nu pierde finanțarea de la Consiliul Local, care nu s-ar fi putut derula pe noul club fără respectiva hotărâre judecătorească, oficialii suceveni au trimis ieri o nouă adresă Federației, în care au anunțat că în sezonul 2014-2015 vor juca pe vechea denumire, urmând ca rebrenduirea grupării Rapid în Fotbal Club Municipal să opereze începând din ediția de campionat 2015-2016.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 12 Aug. 2014, 19:25 Liga 2
Pe aceeași temă