Rapid CFR – Sportul nu se dispută! „Studenții” n-au fost programați

Marius ANGHEL 06 Sep. 2013, 18:02 Liga 2
Rapid CFR - Sportul nu se dispută!**

Meciul de maine dintre Rapid CFR Suceava si Sportul Studentesc, contand pentru prima etapa din cadrul seriei intai a Ligii a II-a, nu se mai disputa, a anuntat FRF.

Intrunita astazi, Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a decis sa nu programeze gruparea din Regie la jocul de pe Areni, dupa ce clubul bucurestean nu a achitat la termen datoria de circa 9.500 de lei pe care o are catre clubul Rapid CFR Suceava. Suma reprezinta cheltuielile de deplasare, cazare si masa pe care „ceferistii” le-au suportat la data de 30 mai, cand a fost programat pentru prima oara meciul cu cantec din sezon trecut dintre Sportul si Rapid.

„Cei de la Sportul au avut termen pana azi, la ora 13.00, sa ne vireze acei bani in cont. Am verificat impreuna cu cei de la Federatie la banca, nu au achitat acea datorie, iar drept urmare nu au fost programati in prima etapa a campionatului. Asadar nu mai jucam cu Sportul, arbitrii fiind anuntati sa nu prezinte la meci”, a confirmat directorul sportiv al clubului Rapid, Mihai Pilat, pentru Gazeta de Suceava.

Marius ANGHEL 06 Sep. 2013, 18:02 Liga 2
Pe aceeași temă