Rapid CFR a primit 300.000 de lei din bugetul Sucevei

Marius ANGHEL 17 Apr. 2014, 16:37 Liga 2
Rapid CFR a primit** 300.000 de lei din bugetul Sucevei

După patru luni de blocaj economic, fotbalul sucevean a beneficiat, în sfârșit, de o primă finanțare de la bugetul local al Sucevei.

„Marți am virat 3 miliarde de lei vechi în conturile echipei de fotbal, din încasările de taxe și impozite la bugetul local”, a anunțat primarul Sucevei, Ion Lungu, care a precizat că aceasta este o primă tranșă de finanțare a acestui sport îndrăgit de mulți suceveni.

Pentru 2014, fotbalului sucevean i s-a aprobat ca finanțare suma de 10 miliarde de lei vechi de la bugetul local, sumă acordată ca finanțare nerambursabilă.

De altfel, fotbalul a fost singurul sport pentru care licitația de acordare a finanțărilor nerambursabile s-a adjudecat de la „prima strigare”, proiectul de finanțare depus de clubul sportiv Rapid, fiind declarat câștigător, după analizarea proiectelor concurente.

„Acești bani sunt mană cerească pentru noi, acum, înaintea debutului play-out-ului pentru salvarea de la retrogradare. Cu sprijinul Primăriei sperăm să reușim să ne menținem în eșalonul al doilea, acolo unde fotbalul sucevean are o tradiție îndelungată”, a declarat Gabriel Clim, președintele Consiliului de Administrație al Rapidului.

Vineri, în primul meci din play-out, gruparea suceveană va primi pe teren propriu vizita formației Dunărea Galați. Partida va începe la ora 11.00.

Sursa: Monitorul de Suceava

Marius ANGHEL 17 Apr. 2014, 16:37 Liga 2
Pe aceeași temă