Rapid, aproape să aibă finanțator străin: „Sunt în tratative avansate cu șeicul”

Marius ANGHEL 10 May. 2014, 14:05 Liga 2
Rapid, aproape să aibă finanțator străin:**
  • Adrian Zamfir nu a renunțat la ideea de a-i ceda clubul Rapid șeicului din Yemen, Husein Abdulah Husein al-Ahmar. Dimpotrivă, acționarul majoritar al clubului din Giulești e convins că negocierile sunt aproape de a fi finalizate.

 

De câteva zile se vorbește intens despre posibilitatea ca Rapid să aibă un nou finanțator, în persoana șeicului Husein Abdulah Husein al-Ahmar. La un moment dat, s-a vehiculat faptul că tratativele au intrat în impas, dar actualul număr unu din Giulești a ținut să dezmintă această variantă.

Discuțiile dintre cele două părți continuă și sunt șanse mari să se ajungă la un acord, e convins Zamfir, care va urmări partida din Liga a 2-a (azi, ora 16:00, contra Unirii Slobozia) alături de șeic.

Sunt în tratative avansate cu șeicul pentru a îi ceda pachetul majoritar de acțiuni. Acesta și-a prelungit șederea în România pentru a finaliza negocierile. Dumnealui a venit în țara noastră cu un translator, care urmărește tot ce se întâmplă și îi comunică,  a spus Adrian Zamfir, pentru ProSport.

Licența, la apel

Așa cum ProSport v-a anunțat încă de vineri seară, giuleștenii nu au primit licența din partea Comisiei de Primă Instanță din cadrul Departamentului de Licențiere al Federației Române de Fotbal. Ca atare, Rapid nu va avea drept de joc în Liga 1 dacă va obține din punct de vedere sportiv promovarea, dar Zamfir are încredere că verdictul dat la apelul pe care oficialii clubului îl pot formula până pe 14 mai va fi unul favorabil.

Vom face apel, sunt mai multe cluburi din Liga 1 care au obținut licența la apel. Datoriile către jucătorii respectivi sunt cuprinse în planul de reorganizare; noi am deschis acțiuni judecătorești pentru a lămuri cum și dacă trebuie să le achităm. Până nu se ia o decizie judecătorească, nu putem plăti nimic, a mai spus acționarul majoritar din Giulești.

Articol scris de Victor STOICESCU

Marius ANGHEL 10 May. 2014, 14:05 Liga 2
Pe aceeași temă