Adrian Bălan recunoaște, după victoria Rapidului în fața Dunării: ”Acum a răsărit soarele și pe strada noastră.” Laudele adresate lui Mihai Iosif

Andrei PASCU 21 Mar. 2021, 23:32 Liga 2

Revenirea lui Mihai Iosif în poziția de conducător al băncii tehnice a Rapidului a coincis cu primul succes din acest an al echipei. Giuleștenii au trecut, surprinzător de ușor, de Dunărea Călărași, scor 4-0, în etapa a 20-a a Ligii 2.

Adrian Bălan (31 de ani) a fost remarcatul meciului, cu două goluri, iar la interviul de la final a afișat un discurs realist. Anume, că Rapid a avut și ceva noroc prin obținerea acestui succes, dar și că victoria cu Dunărea Călărași nu va însemna nimic dacă nu va fi dublată de o alta în ultima etapă a sezonului regular, cu Metaloglobus.

Adrian Bălan: ”Mister a venit cu o atmosferă mai relaxată poate, ne-a luat un pic din tensiune” 

Bălan a ținut să îl laude și pe Mihai Iosif, pentru faptul că în această săptămână, în care s-a pregătit jocul cu Călărașiul, a destins atmosfera în cadrul lotului și a eliminat orice urmă de tensiune.

”Cred că meciurile trecute nu am avut noroc. Cred că azi a răsărit soarele și pe strada noastră. Este o victorie mare, dar ne trebuie o altă victorie la Metaloglobus. Am încercat la toate meciurile să câștigăm, dar azi ne-a reușit totul, ne-a ieșit totul. A fost o săptămână cu presiune foarte mare, pentru că știam că meciul acesta va fi decisiv. Mă bucur că ne-a ieșit.

Și Grig era un antrenor foarte bun, poate a lipsit și norocul. Mister a venit cu o atmosferă mai relaxată poate, ne-a luat un pic tensiunea și ne-a ieșit. E mai cu atmosfera, mister. Are nebunia aceasta de rapidist și ne-o transmite de pe bancă”, a declarat Adrian Bălan.

Cu cele două goluri marcate în acest meci, Adrian Bălan a ajuns la patru reușite în tricoul Rapidului în Liga 2, în 12 jocuri. A mai înscris câte o dată cu Concordia Chiajna (4-2) și FK Csikszereda (1-3).

Adrian Bălan a marcat golurile doi și trei ale Rapidului, în minutele 19 și 67. Celelalte reușite au venit după un autogol al lui Ariel Lopez, din minutul 2, și penalty-ul transformat de Cătălin Hlistei, în minutul 72.

Meciu a fost marcat însă de multele greșeli făcute de jucătorii Dunării Călărași, echipă de nerecunoscut la acest meci.

Rapid, meci capital cu Metaloglobus în ultima etapă a sezonului regular 

Rapid e la egalitate cu echipa de pe locul 6 în acest moment, Metaloglobus, 30 de puncte în 18 meciuri, dar are un golaveraj inferior, +3, comparativ cu +12, cât are formația lui Gabriel Manu. Cele două echipe se întâlnesc chiar în ultima rundă a sezonului regular, în weekendul următor.

Jocul va avea loc pe terenul Metaloglobusului, iar ambele echipe sunt obligate să câștige pentru a avea cele mai mari șanse la accederea în play-off. Lupta e una acerbă pentru cele șase locuri care duc acolo, iar diferențele de puncte între primele 11 clasate sunt mici.

Astfel, abia după disputarea ultimului meci al ultimei runde se vor cunoaște formațiile care se vor bate la promovare și cele care vor încerca să se salveze de la retrogradare.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-iosif-discurs-inedit-dupa-victoria-rapidului-l-am-vazut-pe-bruce-willis-in-greu-de-ucis-asa-e-si-clubul-l-a-citat-pe-toma-caragiu-si-vrea-sa-danseze-pe-bug-maf-19175570

https://liga2.prosport.ro/seria-1/explicatiile-lui-cristian-pustai-dupa-meciul-rapid-in-care-dunarea-s-a-batut-singura-sa-speram-ca-e-doar-un-accident-banal-si-sa-nu-ne-gandim-la-alte-lucruri-19175575

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-dunarea-calarasi-se-joaca-de-la-ora-1900-la-buftea-giulestenii-au-nevoie-de-victorie-pentru-a-mai-spera-la-play-off-19175478

https://liga2.prosport.ro/seria-1/suporterii-petrolului-cer-demisia-de-onoare-a-tuturor-celor-din-conducerea-petrolului-dupa-un-nou-sezon-ratat-inca-o-data-am-fost-mintiti-sa-ne-lase-in-frunte-cu-domnul-partener-finantato-19175515

Andrei PASCU 21 Mar. 2021, 23:32 Liga 2
Pe aceeași temă