Răducan despre FC Rapid: „Fotbalul românesc a recâștigat o echipă de tradiție”

Marius ANGHEL 30 Jun. 2014, 19:12 Liga 2
Răducan despre FC Rapid:**

Directorul general al FC Viitorul, Narcis Răducan, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că fotbalul românesc a recâștigat o echipă de tradiție, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a acordat FC Rapid dreptul de a evolua în sezonul viitor al Ligii I.

„E foarte bine pentru fotbalul românesc, care a recâștigat o echipă de tradiție după ce Rapid a primit licența. Nu poate fi pusă la îndoială decizia TAS. Vor fi lupte mai grele, dar până la urmă competiția presupune și această presiune de a te lupta cu echipele mari. Sper să se prezinte ca în anii trecuți, chiar dacă ne sunt adversari”, a spus Răducan.

Antrenorul echipei FC Viitorul, Bogdan Stelea, a afirmat că nu își dorește ca vreun alt club să aibă problemele financiare din ultimele luni ale giuleștenilor. „Rapid e un club de tradiție. Din punct de vedere a ceea ce înseamnă Rapid pentru fotbalul românesc, sunt de acord că e un club de tradiție și a dovedit că poate fi un club important în ultimii ani. Când s-a decis să facă parte din Liga I, oamenii de la TAS s-au gândit foarte bine la motivele pentru care fac acest lucru și au luat o decizie justă. Nu mi-aș dori ca vreun club să ajungă să aibă iar problemele pe care le-a avut Rapidul, cu jucători neplătiți de luni și luni de zile. Ă‚sta nu e un lucru pozitiv pentru nimeni”, a completat Stelea.

Gruparea FC Rapid a câștigat, luni, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, litigiul cu Federația Română de Fotbal, forul de la Lausanne acordând licența clubului giuleștean pentru ediția 2014-2015 a Ligii I. De asemenea, FRF a fost obligată de TAS la plata unor despăgubiri către FC Rapid în valoare de 12.000 de franci elvețieni, reprezentând taxe de judecată.

Articol scris de Andrei Mazurchievici (Mediafax)

Marius ANGHEL 30 Jun. 2014, 19:12 Liga 2
Pe aceeași temă