Răducan despre FC Rapid: „Fotbalul românesc a recâștigat o echipă de tradiție”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 30 Jun. 2014, 19:12 Actualizat: 30 Jun. 2014, 19:14 Liga 2
Răducan despre FC Rapid:  „Fotbalul românesc a recâștigat o echipă de tradiție”

Directorul general al FC Viitorul, Narcis Răducan, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că fotbalul românesc a recâștigat o echipă de tradiție, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a acordat FC Rapid dreptul de a evolua în sezonul viitor al Ligii I.

„E foarte bine pentru fotbalul românesc, care a recâștigat o echipă de tradiție după ce Rapid a primit licența. Nu poate fi pusă la îndoială decizia TAS. Vor fi lupte mai grele, dar până la urmă competiția presupune și această presiune de a te lupta cu echipele mari. Sper să se prezinte ca în anii trecuți, chiar dacă ne sunt adversari”, a spus Răducan.

Antrenorul echipei FC Viitorul, Bogdan Stelea, a afirmat că nu își dorește ca vreun alt club să aibă problemele financiare din ultimele luni ale giuleștenilor. „Rapid e un club de tradiție. Din punct de vedere a ceea ce înseamnă Rapid pentru fotbalul românesc, sunt de acord că e un club de tradiție și a dovedit că poate fi un club important în ultimii ani. Când s-a decis să facă parte din Liga I, oamenii de la TAS s-au gândit foarte bine la motivele pentru care fac acest lucru și au luat o decizie justă. Nu mi-aș dori ca vreun club să ajungă să aibă iar problemele pe care le-a avut Rapidul, cu jucători neplătiți de luni și luni de zile. Ă‚sta nu e un lucru pozitiv pentru nimeni”, a completat Stelea.

Gruparea FC Rapid a câștigat, luni, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, litigiul cu Federația Română de Fotbal, forul de la Lausanne acordând licența clubului giuleștean pentru ediția 2014-2015 a Ligii I. De asemenea, FRF a fost obligată de TAS la plata unor despăgubiri către FC Rapid în valoare de 12.000 de franci elvețieni, reprezentând taxe de judecată.

Articol scris de Andrei Mazurchievici (Mediafax)

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 30 Jun. 2014, 19:12 Actualizat: 30 Jun. 2014, 19:14 Liga 2
Pe aceeași temă