Nume surpriză pentru postul de președinte la FC Brașov. Antrenori cu nume pe lista echipei care abia s-a menținut în Liga 2

Adi MARICA 01 Jun. 2022, 10:57 Liga 2
Nume surpriză pentru postul de președinte la FC Brașov. Antrenori cu nume pe lista echipei care abia s-a menținut în Liga 2

Pentru noul sezon al Ligii 2, FC Brașov mai are la dispoziție doar câțiva jucători, iar antrenorul Călin Moldovan se află la final de contract. Echipa nu are încă președinte, astfel că și numirea antrenorului bate pasul pe loc.

Sebastian Bădulescu, consilierul local membru în AGA la FC Brașov, este cel care caută de zor președinte, dar și antrenor. Este o perioadă în care apar tot felul de variante, cu propuneri pentru postul de președinte, dar și de șef al staffului tehnic.

Printre cei ofertați s-a numărat și Dănuț Coman, președintele FC Hermannstadt, care a recunoscut că i s-a propus să vină la FC Brașov. Cele două părți nu au fost pe aceeași lungime de undă, astfel că șefii clubului brașovean au căutat alte variante, mai mult sau mai puțin surprinzătoare: Marin Mitran, Aurelian Băbuțan, Auras Brașoveanu, Narcis Răducan sau Marian Ivan.

Mitran – Pustai, la pachet de la Buzău

O variantă vehiculată în ultimele săptămâni ar fi un tandem de la FC Buzău, echipă care a ratat la mustață accederea în play-off-ul Ligii 2, cu Marin Mitran ca director sportiv și Cristian Pustai ca antrenor!

Fost impresar și manager la cluburi din România și Republica Moldova, Marin Mitran este un personaj cunoscut în fotbalul brașovean. În sezonul 2006-2007, Mitran a fost manager general la Precizia Săcele.

În schimb, Cristian Pustai a mai fost, în câteva rânduri, în cărți pentru a antrena la Brașov.

Buzoienii nu ar rămâne descoperiți, fiindcă tocmai au bătut palma cu Auraș Brașoveanu de la Concordia Chiajna. Interesant este că Brașoveanu a fost ofertat și de FC Brașov!

Varianta Băbuțan – Andone

O altă pistă ar fi Aurelian Băbuțan, actualul director sportiv al celor de la SC Oțelul, echipă din Liga 3 care are șansă să promoveze în Liga 2.

Băbuțan, fost director general pentru scurt timp la FC Brașov în 2012, ar veni la Brașov cu antrenorul Bogdan Andone, liber de contract de o perioadă mai lungă.

Băbuțan ar agrea o colaborare cu Vasile Dochița, Marian Ivan și Mugurel Buga.

Narcis Răducan, împins spre Brașov

Pe lista lărgită se află și Narcis Răducan. În prezent analist TV, Răducan vrea să revină în circuit, deși ultimele experiențe ca manager s-au terminat cu scandaluri și acuzații dure, indiferent că a fost vorba de Oțelul, Pandurii sau Astra.

Apropiații lui Narcis Răducan spun că analistul TV abia așteaptă să preia conducerea unui club, iar varianta FC Brașov ar fi apărut la sugestia unui potențial sponsor.

Marian Ivan, soluție locală

În această perioadă, Marian Ivan a fost o soluție locală luată în calcul pentru conducerea clubului. Ivan ar agrea să facă echipă în conducere alături de Vasile Dochița și Mugurel Buga.

Ivan a fost văzut la oficială, alături de Bădulescu, la returul barajului de promovare cu Poli Timișoara, însă de atunci nu s-a mai întâmplat nimic, semn că discuțiile nu au avansat.

Handicapul fostului mare atacant al stegarilor rămâne însă relația rece cu primarul Allen Coliban.

La capitolul antrenori, în ultimele săptămâni au fost mai multe propuneri. Claudiu Niculescu a fost propus la Brașov, iar de săptămâna trecută a apărut varianta Valentin Suciu, fostul antrenor al celor de la Sepsi OSK și FK Miercurea Ciuc.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-tot-in-era-povestitorilor-clubul-risca-noi-depunctari-din-cauza-multiplelor-litigii-afan-ataca-din-ultima-transa-primita-de-la-primarie-nu-au-voie-sa-plateasca-19233656

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-o-ia-aproape-de-la-zero-dupa-salvarea-de-la-retrogradare-jucatorii-care-mai-au-contracte-cu-clubul-si-pentru-noul-sezon-19232979

https://liga2.prosport.ro/seria-1/au-tintit-la-adrian-mutu-si-mirel-radoi-cei-doi-fosti-selectioneri-au-fost-ofertati-sa-preia-fc-brasov-raspunsurile-primite-de-oficialii-echipei-19232855

https://liga2.prosport.ro/seria-1/danut-coman-la-capatul-puternilor-si-la-un-pas-sa-plece-de-la-fc-hermannstadt-nu-ma-mai-implic-ca-pana-acum-ce-club-din-liga-2-l-ar-fi-contactat-19229326

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-s-a-mentinut-cu-greu-in-liga-2-primarul-allen-coliban-anunta-schimbari-la-nivelul-organigramei-si-lanseaza-o-provocare-cautam-profesionisti-nu-povestitori-19232661

Adi MARICA 01 Jun. 2022, 10:57 Liga 2
Pe aceeași temă