„Radu va avea probleme!”

11 Dec. 2008, 15:05 Liga 2

Principala dilemă pe care trebuie să o rezolve Ioan Radu dacă va ajunge pe banca Cetății este relația tensionată cu galeria suceveană. Conflictul dintre cele două părți este mai vechi, de pe vremea precedentului mandat al lui Radu la cârma Cetății, și tinde să revină în actualitate.

 

„Galeria a avut astă toamnă o campanie pro Marian Pană, iar acum ne gândim să începem protestele împotriva numirii lui Ioan Radu. Nu avem nimic personal cu domnia lui, și de aceea îi dorim să antreneze orice altă echipă în afară de Cetatea. În caz contrar, va fi huiduit încă de la primul său meci pe Areni”, a spus Screamtz, unul din liderii galeriei sucevene, într-o intervenție telefonică pe care a avut-o pe postul de televiziune Intermedia.

 

De cealaltă parte, Ioan Radu spune că tratamentul pe care i-l pregătește galeria nu este ceva nou pentru el și se așteaptă la o atmosferă ostilă din partea fanilor:

„Țin minte că în urmă cu două sezoane, la un meci cu Brăila de pe Areni, suporterii îmi cereau demisia într-un moment în care Cetatea conducea cu 5-0. Cred că și membrii galeriei au avut partea lor de vină la retrogradarea din urmă cu două sezoane.

Scandările împotriva mea i-au afectat indirect și pe jucători, au stricat atmosfera din sânul lotului, iar acest lucru s-a răsfrânt în cele din urmă împotriva echipei. Ca o comparație, văd că Cetatea e în prezent pe ultimul loc, dar galeria nu a scandat niciodată împotriva fostului antrenor”, a declarat Ioan Radu.

11 Dec. 2008, 15:05 Liga 2
Pe aceeași temă