Anelka nu mai vine în România! Francezul trebuia să dea lovitura de start a meciului dintre Foresta și Bucovina Rădăuți. Reacția sucevenilor și scuza campionului european

Marius ANGHEL 29 Nov. 2018, 17:51 Stiri
Anelka nu mai vine în România! Francezul trebuia să dea lovitura de start a meciului dintre Foresta și Bucovina Rădăuți.** Reacția sucevenilor și scuza campionului european

Nicolas Anelka nu mai vine în România! Fostul atacant francez își anunțase prezența la partida dintre Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți, programată vineri, 30 noiembrie, unde urma să dea lovitura de start. Ajuns la 39 de ani, Anelka nu va mai lua parte la partida dintre cele două formații din Liga a 3-a, Seria 1. Campionul european și-a anulat în ultima clipă „excursia” din Suceava.

Contactat de ProSport, președintele celor de la Foresta Suceava, Andrei Ciutac, regretă faptul că legendarul atacant francez nu mai poate lua parte la meciul cu Bucovina Rădăuți. Oficialii se pregăteau să-l întâmpine cum se cuvine pe fostul campion european. Anelka urma să se întâlnească cu primarul și chiar să participe la o conferință de presă. Totuși, există posibilitatea ca Anelka să vină pe viitor: „Din păcate ne-a anunțat în urmă cu ceva timp că sunt ceva probleme și nu reușește să ajungă la București și apoi la Suceava. Vă dați seama, ne pare foarte rău, dar nu este vina noastră. Da, trebuia să-l așteptăm la ora 18 la aeroport, aveam o întâlnire cu primarul Municipiului Suceava, conferința de presă de mâine și alte câteva activități.

Am rămas în legătură, nu am reușit să vorbim foarte mult, ne-a spus că are niște probleme și nu poate să stea foarte mult timp la telefon și a rămas să ne auzim ulterior. Există posibilitatea să vină pe viitor”, a spus Ciutac pentru ProSport.

„Salut! Aici Nico Anelka. Sunt bucuros să vă anunț că voi fi prezent la derby-ul cu Rădăuți. Îl voi susține pe prietenul meu Salim Benachour și echipa lui, Suceava. Ne vedem la meci!”, spunea Anelka în urmă cu câteva zile, prin intermediul unui videoclip postat pe pagina de Facebook a Forestei Suceva.

Foresta Suceava este pe locul 5 în Seria 1 a Ligii 3, cu 21 de puncte, la șapte distanță de viitoarea adversară, Bucovina Rădăuți. Liderul este SCM Gloria Buzău, cu 38 de puncte.

În cariera sa, Anelka a evoluat pentru PSG, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Fenerbahce, Bolton, Chelsea, SH Shenhua, Juventus, West Brom, și Mumbai City. 13 goluri în 68 de partide sunt cifrele acestuia pentru prima reprezentativă a Franței.
 

Marius ANGHEL 29 Nov. 2018, 17:51 Stiri
Pe aceeași temă