Radu nu se consideră un antrenor norocos

02 Sep. 2009, 16:39 Liga 2
Radu nu se consideră un antrenor norocos

 

După primele trei meciuri din acest sezon Cetatea Suceava a prins  puțin curaj și a demonstrat că poate face față unor echipe cotate mult mai bine ca Steaua II sau Dunărea Giurgiu.

 

“Faptul că am obținut rezultate de egalitate pe terenul unor asemenea adversari ne oferă încredere și ne dovedește că avem posibilități iar cu un plus de seriozitate și responsabilitate din partea jucătorilor s-ar putea reuși mai mult”, a declarat Ioan Radu.

 

Tehnicianul Cetății nu se consideră un antrenor norocos prin prisma faptului că echipa locală a obținut două rezultate de egalitate în urma unor goluri marcate în ultimele minute, atît cu Steaua II cât și cu Dunărea Giurgiu.

 

“Nu cred că există antrenori norocoși și antrenori ghinioniști. În fotbal există și goluri norocoase dar și goluri stupide și noi de-a lungul timpului am trecut prin ambele situații. De exemplu îmi amintesc de meciul din returul sezonului trecut, la Roman, când am avut nu mai puțin de patru bare și am fi putu câștiga”, a declarat Ioan Radu.

 

Antrenorul sucevean a dezvăluit la conferința de presă de azi că a studiat foarte atent jocul Concordiei în confruntarea cu Farul Constanța și ilfovenii nu ar avea cum să-i surprindă pe suceveni: “Știu cam tot despre această echipă și nu cred că ne-ar putea surprinde cu ceva. Mai ales că avem și experința jocului din returul ediției trecute de campionat când am câștigat pe terenul lor cu 1-0. De atunci nu s-au schimbat foarte multe la Chiajna dar oricum vom întâlni un adversar redutabil.”

 

Articol scris de: Gabriel Toderașcu

02 Sep. 2009, 16:39 Liga 2
Pe aceeași temă