Radu Lefter: „Ar fi păcat să pierdem șefia seriei”

12 Jun. 2009, 11:20 Liga 2
Radu Lefter:**

Ultima deplasare și totodată cea din urmă reprezentație în campionatul 2008-2009, se dorește a însemna o nouă victorie a Ceahlăului. Meciul nemtenilor cu Dinamo II este anunțat pentru duminică, de la ora 11, în capitală.

"Ar fi frumos ca noi să învingem, astfel încât să terminăm pe primul loc sezonul. Cred că este păcat să pierdem șefia acestei serii, să nu fim noi campionii, după ce am condus aproape tot campionatul aceste întreceri", spune antrenorul Radu Lefter al Ceahlăului.

 

Acesta era convins, înaintea plecării delegației pietrene spre București, că jucătorii Ceahlăului vor putea învinge "satelitul" dinamoviștilor. "Vrem ca lumea să-și aducă aminte lucrurile bune despre noi, despre tânăra echipă formată și adjudecarea unui obiectiv îndrăzneț", a încheiat Lefter.

Fără probleme de efectiv față de etapa precedentă, la startul ultimei etape, pentru Ceahlăul vor fi utilizați cei mai în formă jucători. Revine, probabil, printre titulari și Burlacu, suspendat etapa trecută. Absentează însă Cebotaru (care a sustinut 2 partide pentru reprezentativa Moldovei in ultima saptamana iar duminica se insoara), a cărui lipsă în linia mediană s-a simțit și la meciul cu Ploieștiul, de săptămâna trecută.

Referitor la partida amicală disputată miercuri seară pe Borzoghean (Ceahlaul-Cetatea Suceava 3-2), Radu Lefter a făcut referire și la jucătorii suceveni aflați în atenția pietrenilor pentru un eventual transfer:

 

"Pe Rohețki și Onciu i-am urmărit mai atent. Primul, pentru că este portar, iar eu mă ocup de pregătirea acestui post, mi-a lăsat o impresie deosebită în tot acest sezon, dar și în ediția precedentă. Este un portar destul de sigur pentru echipa din Suceava. Astăzi (miercuri, n.n.), nu pot spune că a făcut o partidă desebită, așa cum s-a întâmplat în  meciul oficial de campionat, contra noastră. A fost folosit doar în prima repriză, când a primit două goluri. La fel putem spune și despre ceilalți fotbaliști de la Suceava, care s-au străduit cât au putut, să arate ce au mai bun".

Antrenorul secund al Ceahlăului nu crede că există șanse ca noii veniți în curtea pietrenilor să fie cunoscuți înainte de finalul acestui campionat. „Pentru început, se vor analiza jucătorii urmăriți de stafful nostru, urmând a fi luată o decizie definitivă asupra acestora în perioada de după terminarea campionatului. Timpul este prea scurt până la finele sezonului, așa încât nu va fi luată o decizie definitivă, de pe acum, asupra celor care vor urma să ne completeze efectivul”. 

 

articol scris de Dan Eșanu (RL2)

12 Jun. 2009, 11:20 Liga 2
Pe aceeași temă