Răchită: „Sunt liniștit că am scăpat de o grijă”

25 Aug. 2009, 21:53 Liga 2

Contactat telefonic după finalul partidei cu Chimia Brazi, Vivi Răchită nu a părut afectat de eșecul din Cupă. Mai mult, tehnicianul ploieștean a surprins prin declarația sa: "Sunt liniștit că am scăpat de o grijă".

 

Explicația vine tot de la el: "Situația este gravă la echipă, în acest moment. De abia am avut 16 jucători pentru acest meci. Dacă am mai fi avut încă un meci de cupă nu mai aveam pe cine să trimit în teren, din cauza subțirimii lotului"

 

Parcă pentru a complica problemele, noul-venit Alexandru Benga, care a debutat în tricoul Petrolului în meciul de azi, a fost schimbat după ce a suferit o comoție pe teren. În condițiile acestea, la meciul cu Sportul nu ar fi exclus să apară pe foaia de joc o serie de juniori de la grupa 1992.

Există și o veste bună. Răchită ne-a confirmat s-a votat asocierea dintre Primărie și Petrolul Ploiești, iar luni sau marți se va semna acordul între părți și vor veni și primii bani la club.

 

În altă ordine de idei, la finalul partidei, veteranul Chiriță a avut un schimb de replici cu un fost angajat al Petrolului, actualmente aflat la Chimia Brazi, însă conform Răchită afirmă că lucrurile s-au oprit aici.

 

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

25 Aug. 2009, 21:53 Liga 2
Pe aceeași temă