Răchită a condus primul antrenament al Petrolului

26 Jun. 2009, 16:54 Liga 2

Valeriu Răchită a condus primul antrenament al găzarilor. Petrolul s-a reunit pe stadionul „Ilie Oană” susținut din tribune de peste 300 de suporteri, care au vrut să fie altături de acest nou început de drum.

 

Alături de Valeriu Răchită și de secunzii Daniel Dumitrache și Dumitru Jipa, au mai apărut Cristi Vlad și Liviu Mihai II, dar și alți jucători care se află în probe. O singură absență nemotivată, Laurențiu Marinescu, care, din câte se știe este plecat în Bulgaria, la mare. Săptămâna viitoare este așteptat sub formă de împrumut și Robert Elek de la Otelul Galați, dar și un alt fost petrolist pe care tehnicianul găzarilor nu a vrut să-i dea numele, dar se pare că ar fi vorba de Bogdan Onuț de la Poli Iași.

 

La conferința de presă de după terminarea antrenamentului, Valeriu Răchită a declarat că va mai avea și alți jucători în teste până la definitivarea lotului cu care va urca la munte în cantonament pe 6 iulie și că speră să se termine negocierile dintre Primărie și SC FC Petrolul pentru a ști care este echipa la care antrenează. Un lucru e cert, o nouă echipă se naște la Ploiești, sub bagheta lui Vivi Răchită și sub privirile înfocaților suporteri petroliști.
 

 

Articol scris de Cosmin Manea
 

26 Jun. 2009, 16:54 Liga 2
Pe aceeași temă