Pus pe liber de FC Brașov, Vlad Motroc a semnat cu o echipă din Liga 3: ”La Brașov au fost anumite interese. Chiar nu vreau să-mi amintesc acea perioadă”

Adi MARICA 13 Jan. 2022, 15:30 Liga 2
Pus pe liber de FC Brașov, Vlad Motroc a semnat cu o echipă din Liga 3: ”La Brașov au fost anumite interese. Chiar nu vreau să-mi amintesc acea perioadă”

Fundașul Vlad Motroc (22 de ani) a fost pe ”lista neagră” a președintelui Ioan Mărginean, astfel că s-a despărțit de FC Brașov încă de la mijlocul lunii decembrie a anului trecut. Jucătorul și-a petrecut sărbătorile în Bahrein acolo unde tatăl său, Florin Motroc, o antrenează pe East Riffa Club, echipă cu care anul trecut s-a clasat pe locul 2 în campionat.

Vlad Motroc a semnat cu SCM Zalău

După revenirea în țară, Vlad Motroc a acceptat oferta celor de la SCM Zalău, echipă din Liga 3 cu care se afla în discuții încă de la finalul anului trecut.

”Am avut ofertă de la Zalău încă de la finalul anului trecut, dar acum s-a și concretizat. Chiar nu contează că este o echipă de Liga a 3-a, important este că m-au dorit cu adevărat și sper să ajut la îndeplinirea obiectivului. Pentru mine este foarte important în această perioadă să joc și, de ce nu, să reușim promovarea! Nu este imposibil”, a spus Vlad Motroc.

Perioadă de coșmar la FC Brașov

Despre perioada neagră de la FC Brașov, Motroc junior nici nu vrea să-și mai amintească.

”Chiar nu vreau să-mi amintesc acea perioadă. Nu am avut nicio șansă, cred că la mijloc au fost anumite interese despre care chiar nu vreau să mai discut”, a spus Motroc.

Vlad Motroc a semnat cu SCM Zalău un contract valabil până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire.

Florin Motroc îl distruge pe ”Limoniu”

Dacă Vlad Motroc a fost elegant în declarații, mult mai acid a fost tatăl său. ”Limoniu se bate cu pumnul în piept că e om de fotbal. Vreau doar să spun că în această viață, nimic nu rămâne neplătit. Eu nu aș putea lucra cu astfel de președinte și poate și de asta nu antrenez în fotbalul românesc. E prăpăd! Cum evaluezi un fotbalist după doar 45 de minute jucate? După demiterea lui Ilie Stan au apărut directivele lui Limoniu. Dorea cu orice preț să scape de „oamenii“ lui Ilie Stan. Vlad a jucat în amicalul cu Sepsi și l-am întrebat atunci pe Leo Grozavu cum s-a mișcat. Nici nu știa că e fiul meu. Mi-a spus că are un fizic bun și că are calitate. Am luat legătura cu Limoniu după ce Vlad a fost trimis să se antreneze separat alături de alți patru jucători. Mi-a spus că el nu discută cu mine, dar că respectă numele Motroc! Atunci de ce îți bați joc de acest nume? Îl cunosc foarte bine pe Limoniu pentru că a fost student la IEFS. Mi-a spus doar că vrea să restructureze lotul și că să vorbesc cu Andrei Șanta! M-a luat cu amețeli pentru că stai și te gândești, ai cea mai slabă defensivă cu aceiași fundași centrali, îi mai faci loc și croatului (nr Ivan Fustar), care venise gras la echipă și pe cel mai mare salariu și cu chirie dublă! Unde e dreptatea? Timpul va demonstra și eu am convingerea că Vlad va fi un mare fotbalist fiindcă are în ADN trei generații de fotbaliști, tata, socrul meu, Constantin Olteanu care a murit recent și eu”, spunea Florin Motroc la finalul anului trecut.

Vlad Motroc, 45 de minute în campionat pentru FC Brașov!

Vlad Motroc a început sezonul ca titular la FC Brașov. A început din primul minut meciul cu Viitorul Pandurii, scor 2-2, iar la pauză a fost schimbat cu Rareș Sburlea.

De altfel, acesta a fost singurul meci din campionat în care Motroc a fost folosit. A mai prins lotul abia în etapa a 4-a, când a fost rezervă neutilizată, astfel că a rămas doar cu 45 de minute jucate la echipa brașoveană.

Vlad Motroc a început fotbalul la 5 ani, la Pro Luceafărul, la vârsta de 12 ani a trecut la Dinamo, iar la seniori a jucat la Daco-Getica București, Campionii FC Argeș, Academica Clinceni și CSM Slatina. Cel mai bun sezon al său de când e la seniori a fost la Daco-Getica, 2018-2019, când a avut 33 de meciuriu, 29 ca titular, și a marcat 1 gol.

Cu SCM Zalău au mai semnat în această iarnă și Florin Pop, Alexandru Gudea, Adrian Micaș și Adrian Șter.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dorin-toma-ridica-nivelul-asteptarilor-la-scm-zalau-dupa-transferurile-numeroase-vrem-sa-formam-o-echipa-puternica-au-plecat-11-fotbalisti-si-au-venit-patru-19215532

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-motroc-il-distruge-pe-limoniu-dupa-ce-fiul-sau-a-fost-dat-afara-de-la-fc-brasov-sunt-multi-oameni-care-spun-ca-se-pricep-la-fenomen-in-aceasta-viata-nimic-nu-rama-19214204

Adi MARICA 13 Jan. 2022, 15:30 Liga 2
Pe aceeași temă