ProSport și-a luat reporter de Liga 1! Lucian Goge a ”furat” microfonul și le-a pus întrebări incomode colegilor de la Rapid, dar și antrenorului Mihai Iosif! Imagini superbe de la petrecerea giuleștenilor | VIDEO EXCLUSIV

Autori: Andreea VISU, Carmen MANDIȘ Publicat: 19 May. 2021, 12:04 Actualizat: 19 May. 2021, 12:05 Liga 2

Lucian Petre Goge, mijlocașul în vârstă de 29 de ani și cel mai vechi jucător din lotul Rapidului, a devenit reporter ProSport pentru o seară, la petrecerea de promovare în Liga 1.

Rapid a obținut promovarea în Liga 1, iar după meciul cu ”FC U” Craiova disputat la Buftea, scor 1-3, rapidiștii au mers la un local din apropierea Bucureștiului și au sărbătorit revenirea echipei giuleștene pe prima scenă a fotbalului românesc.

Lucian Goge, reporter ProSport, după promovarea Rapidului în Liga 1

Jucătorii lui Mihai Iosif s-au distrat și au preluat și rolul de reporter. Lucian Goge a fost cel mai inspirat, a avut întrebările la el și i-a pus în dificultate pe Cătălin Hlistei, Ionuț Voicu și antrenorul Mihai Iosif.

Goge: Cătălin, cum te simți după această promovare?
Hlistei: Mă simt senzațional de bine! Este prima promovare în Liga 1, mă bucur foarte mult că am reușit să o obțin cu o echipă de tradiție.

Goge: A fost un meci destul de greu, s-a văzut de la începutul meciului că ne-am pierdut concentrarea. Tu cum ai simțit meciul?
Hlistei: A fost bine că nu a fost rău, până la urma urmei, bine că am promovat înainte. Era normal să apară o relaxare în jocul nostru, pentru că știam înaintea meciului că suntem promovați, ceea ce ne bucură enorm de mult. Așteptam de șase ani, de fapt nu eu, ci toată suflarea rapidistă aștepta de șase ani această promovare.

Goge: Ce urmează pentru Rapid?
Hlistei: Liga 1, ce să urmeze? Sperăm să inaugurăm stadionul cu o victorie, dacă se poate în fața lui Dinamo sau a FCSB-ului.

Ionuț Voicu a intervenit cu un pahar de vin roșu și i-a spus lui Cătălin Hlistei: „Lasă-mă să te împărtășesc!”. Mai tânărul fotbalist a încercat să evite, spunând: „Nu îmi da, că sunt cu mașina!”, însă nu a avut scăpare.

Și Cătălin Hlistei i-a luat interviu lui Lucian Goge

Hlistei: La un moment dat, au apărut scutece prin tribună, balerine. Cum te-ai simțit după acele momente?
Goge: A fost un moment greu, dar eu cred că am prins un scutec destul de mic, cred că a fost de la Zian (n.r. fiul lui), și am trecut prin momentele alea grele… Am trecut și prin pamperși, și prin balerine, important e că suntem în Liga 1.

Lucian Goge, întrebări incomode pentru Ionuț Voicu

Apoi, Goge și-a reluat rolul de reporter și a mers să îl ia la întrebări pe căpitanul Ionuț Voicu.

Goge nu s-a putut abține și l-a întrebat pe Voicu dacă va prelua o funcție de conducere la Rapid.

Goge: Hai să luăm aici să vedem la ProSport, Ionuț, cum a fost ultimul meci pentru Rapid în postura de jucător?
Voicu: Băi, Goge, a fost extraordinar. Sunt cel mai fericit. Am mai promovat de vreo 3 ori cu Rapidul, dar promovarea asta a fost cea mai frumoasă din toată viața mea.

Goge: Am înțeles că urmează să-i iei postul domnului Ghinoiu în conducere.
Voicu: Nu, nu s-a discutat nimic, tată. Salarii mici, amărâți, să vedem ce se pune la salariu.

Mihai Iosif, luat și el la întrebări de către Lucian Goge

Fotbalistul Rapidului și-a luat rolul în serios și a făcut lin trecerea către Mihai Iosif, antrenor pe care l-a întrebat despre parcursul său pe banca tehnică, dar și despre viitorul lui Ionuț Voicu.

Goge: Da, așa e. Să vedem dacă mai poate să joace un an. Hai să facem legătura totuși la antrenorul principal, omul care a dus greul, omul care a plecat de jos, din Liga 4, chiar din Liga 5. Hai să întrebăm să vedem cum a fost drumul Rapidului din Liga a 5-a. A plecat cu foștii jucători, Boian, nume grele pentru Rapid, Dovleac, jucători de viteză. Profesore, cum ai început drumul de la juniori? Știu că acolo ți-ai format mâna, cum a fost drumul?
Iosif: Anevoios. Sper atunci când te vei lăsa de fotbal, sigur vei face o carieră în televiziune, cred că în telenovele vei juca și vei face multă lume să plângă. Acest brazilian al nostru, Lucian Goge. Sunt fericit că am plecat cu tine din Liga a 4-a, probabil suntem singurii de aici, nu știu dacă greșesc. Hai, Lucică, du-te mai departe.

Goge: Ultima întrebare pe care vreau să vi-o mai pun. Ce părere aveți de Ionuț Voicu? Mai continuă în postura de jucător, sau îi dăm un post în conducere?
Iosif: Îi dăm ce vrea lui Ionuț Voicu. Orice post. Ionuț Voicu e familia noastră. Dar e ok dacă mai continuă un an. Îl forțăm cu toții.

Goge: Îți mulțumesc. O seară bună.

Autori: Andreea VISU, Carmen MANDIȘ Publicat: 19 May. 2021, 12:04 Actualizat: 19 May. 2021, 12:05 Liga 2
Pe aceeași temă