Progresul este pe val

Liga2.ro 05 Oct. 2008, 17:42 Liga 2

După opt etape, echipa din Parcul cu Platani se află la două puncte de primul loc în Seria I a Ligii a II-a. Pe o ploaie torențială, formația din Cotroceni a câștigat de o manieră categorică cu 4-0 în fața celor de Prefab Modelul. Oaspeții au sosit în capitală cu trei antrenori, unul demis, Marian Dună, unul din postura de președinte executiv, Țiti Dumitriu, și cu principalul Marian Radu II. Echipa vizitatoare a fost zdrobită de progresiști, deși și-a creat ocazii de gol, la una din ele șutul lui Ivașcă lovind încheietura barelor.

Victoria Progresului fără drept de apel l-a determinat pe Țiți Dumitriu să declare la sfârșitul meciului, în exclusivitate pentru Prosport, următoarele:
“Scorul este corect. Prefab a ratat ocaziile avute la începutul partidei, în timp ce Progresul s-a dovedit a fi o echipă pragmatică cu oameni de gol care au reușit să înscrie. Arbitrajul centralului a fost corect, dar golul trei s-a marcat în urma unei faze suspecte de offside, nesemnalizată de tușierul de pe partea tribunei I ”.

Pe de altă parte, antrenorul Marius Șumudică era fericit pentru victoria clară a formației sale și a spus:
“Meciul a fost la discreția noastră, fiind cea mai bună partidă a noastră din acest campionat. Mă bucur ca am făcut un joc bun și, în urma jocului, am avut acest rezultat, mai ales că mi-au lipsit 5 titulari, însă cei care au jucat s-au ridicat la nivelul lor. Sunt bucuros și, cu ajutorul lui Dumnezeu, cred că putem să emitem pretenții, ne-am apropiat la un punct de locul 2. Sper ca fotbalul să se joace numai pe teren, cum demonstrăm că jucăm și noi“.

Articol scris de Andrei Petrică

Liga2.ro 05 Oct. 2008, 17:42 Liga 2
Pe aceeași temă