Dunărea Călărași s-a impus la scor de tenis cu Venus. Jucătorii lui Mihalcea au dat câte trei goluri pe repriză

Marius ANGHEL 13 Feb. 2016, 22:22 Pregătiri, amicale
Dunărea Călărași s-a impus la scor de tenis cu Venus.** Jucătorii lui Mihalcea au dat câte trei goluri pe repriză

După victoria de miercuri cu Delta Dobrogea Tulcea, scor 2-1, Dunărea Călărași a încheiat această săptămână cu încă un succes. Liderul Seriei I a Ligii 2 a trecut sâmbătă, pe terenul sintetic din incinta Complexului Prefab Arena, cu 6-1 de Venus Independența, echipă de liga a patra. Jucătorii lui Adrian Mihalcea au înscris câte trei goluri pe repriză, arătând că au poftă de gol, asta cu toate că golgheterul Valentin Alexandru a fost din nou menajat din cauza unei accidentări pe care o acuză, iar tânărul Alexandru Stoica este plecat cu naționala Under 19 într-un turneu în Israel.

În prima repriză a amicalului cu Venus, Dunărea a punctat de trei ori prin Alexandru Dincă, în minutele 13, 17 și 27, însă a încasat și un gol de la Borbely, care a fructificat o lovitură de pedeapsă acordată pentru un henț în careu al lui Vădrariu.

În partea a doua a jocului, liderul Seriei I a mai înscris trei goluri în ultimele zece minute, prin Petre (80), Alami (83) și Tudor (86), stabilind astfel scorul final și cea mai clară victorie din amicale. Ultimele două reușite au venit cu toate că Dunărea evolua din minutul 81 în inferioritate numerică, după accidentarea lui Matei. 

Dunărea Călărași – Venus Independența 6-1 (3-1)
Al. Dincă (13, 17, 27), V. Petre (80), Alami (83), B. Tudor (85) / Borbely (34 – pen.)

Dunărea (repriza I): C. Lungu – Săveanu, Botea, Bumbac, Vădrariu – Vînă, Sg. Popescu (cpt.), Dal. Dincă, Kanda, V. Andrei – M. Ștefan
Dunărea (repriza a II-a): G. Popa – Țenea, Bg. Panait, M. Popescu, Mureșan – Preoteasa, S. Matei – V. Petre, Alami, Vădrariu (I. Tudor 62) – Al. Dincă (B. Tudor 68)

Următorul amical al Dunării Călărași e programat miercuri, la ora 16:00, la Ovidiu, împotriva celor de la FC Viitorul.

Marius ANGHEL 13 Feb. 2016, 22:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă