Achiziții de top la Modelu: golgheterul Ligii 4 Călărași, cinci jucători de la Dunărea și unul de la Slobozia

Achiziții de top la Modelu:** golgheterul Ligii 4 Călărași, cinci jucători de la Dunărea și unul de la Slobozia

După curățenia făcută la final de an, atunci când a renunțat la aproape jumătate din lotul cu care începuse campionat, nou promovata Înainte Modelu va aborda reunirea de miercuri cu un număr însemnat de noutăți. Principala lovitură a călărășenilor este aducerea lui Alin Tene, golgheterul Ligii 4 județene cu 33 de goluri în 15 meciuri, după cum anunță siteul Sport Călărășean. Sosirea jucătorului Chirnogiului este privită ca un mare succes de sursa menționată, în condițiile în care jucătorul a refuzat pe toată lumea în cursul anului trecut.

Cinci jucători de la Dunărea Călărași

Gruparea antrenată de Vasile Petrescu a mai repurtat un succes pe piața transferurilor, după ce a bifat cinci transferuri pe filiera Dunărea Călărași. Astfel, Șerban, Silva Matei, Stavilă, Bădașcă și Răzvan Chiriță vor apăra culorile echipei de Liga 3, ultimul dintre ei fiind cel  mai recent adus după anunță Sport Călărășean.

Sosirea la Dunărea a lui Iulian Răduță – titularului Viitorului Axintele, a dus la îndepărtarea lui Răzvan, iar echipa din Modelu a profitat de acest lucru. Truță (CS Ștefănesti), Patrianca (Unirea Slobozia), Calagi, Nițescu (ambii Callatis Mangalia), dar și localnicii Voinea (Viitorul Dâlga) și David (Spicul Roseti) sunt celelalte transferuri ale iernii făcute de Înainte Modelu

 

Pe aceeași temă