Procesul de insolvență al FC Oțelul a fost amânat pentru anul viitor. Vlad Răpișcă și-a dat demisia din funcția de administrator special

Procesul de insolvență al FC Oțelul a fost amânat pentru anul viitor.** Vlad Răpișcă și-a dat demisia din funcția de administrator special

Fotbal Club Oțelul SA a avut astăzi, 21 octombrie, un nou termen de judecată la Tribunalul București în procesul de insolvență. Decizia magistraților Tribunalului a fost de a acordata un nou termen în acest proces, pentru 13 ianuarie 2016. Astfel, clubul de fotbal reprezentativ județului Galați a scăpat de faliment pentru încă aproape trei luni.

În cadrul ședinței de miercuri, instanța a luat act și de demisia administratorului special al grupării gălățene, Vlad Răpișcă, prerogativele acestuia fiind preluate de MB Management IPURL, administratorul judiciar al FC Oțelul SA.

Reamintim că în cel de-al doilea proces în care este angrenat clubul Oțelul, cel cu ANAF, Curtea de Apel București a stabilit următoarea înfățișare pentru data de 14 decembrie.

În campionat, FC Oțelul stă foarte rău. După nouă etape desfășurate în Seria I a Ligii 2, echipa pregătită de Daniel Florea ocupă antepenultimul loc, cu doar 7 puncte acumulate. Sub ea se mai află doar Gloria Buzău, cu același număr de puncte, și Ceahlăul Piatra Neamț, cu 4 puncte.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Pe aceeași temă