Primele două despărțiri oficiale la Ripensia. George Monea și Vlad Chera nu vor continua în roșu și galben. Ce alți jucători sunt la final de contract

Autor: Anda DELIU Publicat: 11 Jun. 2020, 20:31 Liga 2
Primele două despărțiri oficiale la Ripensia. George Monea și Vlad Chera nu vor continua în roșu și galben. Ce alți jucători sunt la final de contract

Ripensia a anunțat joi, 11 iunie, că doi jucători din lotul pregătit până acum de Alexandru Pelici, plecat la rândul său de la club, nu vor mai continua cu echipa. Este vorba de doi dintre mijlocașii de bandă, George Monea și Vlad Chera, unul aflat la final de contract, iar celălalt, împrumutat.

George Monea a ajuns la 23 de ani și a venit la Ripensia acum două sezoane. Mijlocașul dreapta a bifat 38 de meciuri la Ripensia, de care se desparte acum. În această ediție de campionat, din care s-a desfășurat doar 24 de etape, a avut 11 apariții.

Vlad Chera nu mai continuă nici el la echipa bănățeană, unde în acest sezon a avut 21 de apariții pe teren în meciurile oficiale. Mijlocaș stânga ca post de bază, Chera era împrumutat de la FC Viitorul. Recent a împlinit 20 de ani și pleacă de la Ripensia după ce a strâns 33 de partide de Liga 2 în culorile roșu și galben.

”Clubul nostru s-a despărțit de doi jucători. Este vorba despre George Monea și Vlad Chera. Monea s-a aflat în circuitul echipei timp de două sezoane (2018/2019 și 2019/2020) și a adunat 31 de apariții. Tânărul Chera, venit în pauza competițională din iarna sezonului 2018-2019 sub formă de împrumut de la prim-divizionara Viitorul Constanța, a jucat în 27 de meciuri pentru echipa noastră.
Le mulțumim pentru toată munca depusă în tricoul Ripensiei și le dorim mult succes pe mai departe în carieră!”
, este mesajul postat de club pe site-ul oficial.

Ripensia are în lot și alți jucători la final de contract

Și alți jucători au contract cu Ripensia până la 30 iunie. Portarul Horațiu Moldovan are înțelegere până la finalul acestei luni. În aceeași situație, unii cu opțiuni de negociere, se găsesc și jucători precum Mihai Hecsko sau Caius Lungu.

Autor: Anda DELIU Publicat: 11 Jun. 2020, 20:31 Liga 2
Pe aceeași temă