Primarul Sucevei se ia de antrenorul Rapidului: „Mă tot judecă, dar pot să îl judec și eu pe el”

Marius ANGHEL 11 Dec. 2013, 15:59 Liga 2
Primarul Sucevei se ia de antrenorul Rapidului:**

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că municipalitatea a virat în aceste zile încă un miliard în contul clubului Rapid Suceava. Acesta s-a arătat deranjat de unele declarații ale antrenorului Bogdan Tudoreanu, căruia i-a transmis să vorbească mai puțin.

Primăria Municipiului Suceava a alocat în acest an echipei de fotbal Rapid 11 miliarde de lei vechi. Ion Lungu sustine ca, cu tot cu banii încasați în această săptămâna, „ceferiștii” au primit în total 6,3 miliarde.

„Primăria Municipiului Suceava, cu mari eforturi, a dat un miliard de lei vechi la fotbal. Văd că este un domn acolo, Tudoreanu, pe care nu l-am văzut niciodata, dar care tot mă provoacă. Am văzut că el începe să vorbească despre transferuri, dar am dat un miliard pentru achitarea restanțelor la jucători. Văd că el mă tot judecă, dar pot să îl judec și eu pe el. Astăzi suntem pe o poziție de retrogradare, deci n-ar trebui să vorbească prea mult. Noi am dat până acum 6,3 miliarde din contractul de 11 miliarde, deci undeva la 60%, exact cât s-a încasat la bugetul local. Am făcut eforturi destul de mari pentru a da acești bani. Dacă domnul Tudoreanu tot mă provoacă, eu nu sunt de acord cu aceste transferuri. Cele mai mari șmecherii se fac la transferuri. Eu zic să promovăm jucătorii noștri, pentru că și așa nu avem bani, să le dăm salariile la cei care sunt și să-i ținem aproape de club”, a declarat Ion Lungu, citat de Gazeta de Suceava.

Șeful administrației locale a precizat că în aceste zile a virat un miliard de lei vechi și în contul echipei de handbal: „Am mai dat un miliard la handbal. Din cele trei miliarde care le-am aprobat în luna noiembrie am dat două miliarde și sper ca până la sfârșitul anului să mai putem da un miliard. Iată că susținem activitățile sportive chiar și în aceste condiții vitrege din punct de vedere economic.”

Marius ANGHEL 11 Dec. 2013, 15:59 Liga 2
Pe aceeași temă