Primarul Sucevei îi recomandă Rapidului să fuzioneze cu Sporting

13 Jun. 2012, 15:46 Liga 2

Proaspăt promovată în Liga a II-a, Rapid Suceava va trebui să se descurce până în iarnă cu suma de două miliarde de lei vechi. Primarul Ion Lungu a lăsat să se înțeleagă că municipalitatea nu va suplimenta fondurile pentru fotbal.

Până în prezent Primăria Municipiului Suceava a virat în contul clubului Rapid suma de șase miliarde de lei vechi din cele opt promise în acest an. Chiar dacă au promovat în Liga a II-a, „ceferiștii” nu vor vedea niciun ban în plus de la bugetul local.

„Așa cum am mai spus, Rapid și Sporting nu sunt echipele Primăriei Suceava, dar depind de finanțarea noastră. Recomandarea mea personală este să se unească. Nu văd în ordine ideea de a aduce jucători din altă parte, pentru că avem valori pe plan local. Până acum am dat 6 miliarde la Rapid și 1,5-2 miliarde la Sporting. Evident că nu le vor ajunge cele două miliarde pe care le mai avem de dat la Rapid, dar nu este echipa Primăriei. Public, în calitate de iubitor al fotbalului, le sugerez celor două echipe să găseasca o soluție ca să se unească”, a declarat primarul Ion Lungu.

Șeful municipalității admite că în actualele condiții șansele Rapidului să joace în Liga a II-a sunt destul de mici: „Dacă Rapidul se va desființa, este problema lor, dar eu zic că nu se va ajunge la asta.”

Sursa: Gazeta de Suceava

13 Jun. 2012, 15:46 Liga 2
Pe aceeași temă