Primăria Ploiești va finanța clubul Petrolul

13 Jul. 2009, 17:09 Liga 2
Primăria Ploiești** va finanța clubul Petrolul

Primăria Ploiești și oficialii grupării SC FC Petrolul Ploiești au stabilit ca autoritațile locale să conducă și să finanțeze clubul, deși în acte acționaritul va rămâne același ca și până acum, cel puțin până la încheierea controlului ANAF la clubul ploieștean. Conform aceluiași protocol, Primăria Ploiești a intrat în posesia mărcii înregistrate Petrolul Ploiești de la OSIM.

 

Protocolul dintre cele două părți mai prevede: preluarea a 98 la sută din acțiuni de către Primărie la prețul de 1.2 lei acțiunea, adică 25.000 de euro în total, cedarea a două procente din acțiuni către asociația suporterilor clubului ploieștean și cooptarea în AGA a unui membru dintre fani, mărirea numărului de membri ai AGA de la trei la șapte, definitivarea actelor de preluare a clubului la sfârșitul controlului ANAF, dar nu mai devreme de 30 august 2010.

 

Primarul orașului Ploiești, Andrei Volosevici, a afirmat că marca Petrolul nu va mai fi înstrăinată de instituția pe care o conduce. "Astăzi, 13 iulie 2009, marca Petrolul a venit la Consiliul Local, de unde nu va mai pleca niciodată!”, a spus el.
 

 

MEDIAFAX
 

13 Jul. 2009, 17:09 Liga 2
Pe aceeași temă