Prima reacție a lui Dan Alexa după ce a preluat CS Tunari: ”E foarte, foarte greu!” Antrenorul are o misiune dificilă să-i salveze pe ilfoveni de la retrogradare

Adi MARICA 18 Mar. 2024, 23:34 Liga 2
Prima reacție a lui Dan Alexa după ce a preluat CS Tunari: ”E foarte, foarte greu!” Antrenorul are o misiune dificilă să-i salveze pe ilfoveni de la retrogradare

La câteva ore după anunțul despărtirii de antrenorul Ștefan Odoroabă (43 de ani), CS Tunari l-a anunțat pe Dan Alexa (44 de ani) ca noul șel al staffului tehnic.

”Chirurgul” a stat pe bară de la începutul lunii noiembrie 2023, atunci când a plecat de la FC Botoșani după circa două luni petrecute pe banca prim-divizionarei.

Alexa vine alături de ”secundul” Ștefan Grigorie, cu care a mai colaborat la Rapid, CSM Reșița, FC Brașov și FC Botoșani.

Dan Alexa, noul antrenor al CS Tunari: ”Va fi un play-out de totul sau nimic”

La câteva momente după ce a fost prezentat oficial de CS Tunari, printr-un anunț în care se specifică faptul că a antrenat la SR Brașov, lucru care nu s-a întâmplat, Dan Alexa a oferit pentru Liga2.ro prima reacție în noua sa calitate.

”E foarte, foarte greu să ne salvăm de la retrogradare, dar eu mereu am fost un luptător, și ca jucător, și ca antrenor. Va fi un play-out de totul sau nimic”, a spus, pentru Liga2.ro, Alexa.

Alexa începe treaba la CS Tunari în ziua în care echipa își află programul celor șase meciuri din play-out

Marți, 19 martie, Alexa va conduce primul antrenament la CS Tunari, zi în care va afla și programul echipei din play-out. Clubul își programase pentru weekend un amical cu Dinamo, însă, din informațiile Liga2.ro, acest joc nu va mai avea loc.

Din actualul lot al celor de la CS Tunari, Alexa îl cunoaște bine pe Vasile Constantin, pe care l-a antrenat la FC Brașov. Printre cei mai cunoscuți elevi pe care îi va avea sunt Adrian Petre, Mihai Leca, Mirko Ivanovski, Andrei Sin, Dragoș Gheorghe, Deniz Giafer sau Atanas Trică.

În cariera sa de antrenor, Dan Alexa a condus ACS Poli Timișoara, Rapid (cel falimentar), ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, Dunărea Călărași, Astra, Rapid (fosta Academia Rapid, fosta FC R București), SSU Politehnica Timișoara, CSM Reșița, FC Brașov și FC Botoșani.

CS Tunari începe play-out-ul Ligii 2 de pe loc retrogradabil

CS Tunari a terminat sezonul regular pe locul 17 în Liga 2 și a fost repartizată în Grupa B a play-out-ului Ligii 2. Va avea ca adversare Steaua, Chindia, Concordia Chiajna, CSM Slatina, Viitorul Pandurii și Progresul Spartac, aceasta din urmă fiind deja matematic retrogradată.

CS Tunari începe play-out-ul pe locul 6 din 7, poziție retrogradabilă, cu 16 puncte, iar prima echipă aflată deasupra sa este Viitorul Pandurii, cu 23 de puncte.

În play-out, fiecare echipă va juca șase meciuri în șapte etape, deci poate acumula cel mult 18 puncte. Programul acestui turneu va fi stabilit marți, atunci când FRF organizează tragerea la sorți, de la ora 12:00.

Foto: CS Tunari

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-este-noul-antrenor-al-cs-tunari-19303398

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-si-stefan-odoroaba-si-au-incheiat-colaborarea-19303377

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-acuza-arbitrajul-din-meciul-cu-steaua-19303334

https://liga2.prosport.ro/seria-1/componenta-celor-doua-grupe-de-play-out-din-liga-2-19303007

Adi MARICA 18 Mar. 2024, 23:34 Liga 2
Pe aceeași temă