Prima plecare de la Ripensia. Portarul George Păduraru a părăsit clubul. ”A fost un exemplu de seriozitate și profesionalism”

Anda DELIU 18 Dec. 2020, 12:56 Liga 2

Ripensia a anunțat prima plecare din această iarnă. Portarul George Păduraru nu va mai evolua la echipa care își dispută meciurile de pe teren propriu pe arena Electrica. În anunțul clubului nu se menționează dacă a fost dorința fotbalistului sau a clubului să se ajungă la despărțire.

George Păduraru are 25 de ani și înainte să ajungă la Ripensia a apărat în Liga 3, la CSM Lugoj.

”Ripensia UVT a încheiat raporturile contractuale cu portarul George Păduraru.
Păduraru a apărat culorile Ripensiei în ultimii doi ani și jumătate, fiind un exemplu de seriozitate și profesionalism.
Pe această cale, clubul nostru îi mulțumește lui George pentru tot ce a făcut pentru ”Ripi” și îi urează mult succes în tot ceea ce și-a propus în cariera fotbalistică!”, a anunțat Ripensia pe site-ul oficial.

Păduraru a apărat doar trei meciuri în acest sezon, cu Aerostar (2-0, a), ASU Poli (0-2, d) și Unirea Slobozia (0-2, d), în contextul în care politica clubului e una mai degrabă de a avea portari sub vârstă între buturi. În celelalte zece partide din acest sezon a apărat Ștefan Dobre, un goalkeeper de 19 ani. În lot, ca portari mai sunt Haralambie Mociu (19 ani) și Valentin Velcea (16 ani).

În sezonul 2019/2020, Păduraru a apărat în patru meciuri pentru Ripensia, iar în ediția 2018/2019 a Ligii 2 a stat în poartă în zece jocuri.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-a-incheiat-dificilul-2020-cu-fruntea-sus-dupa-succesul-cu-farul-cosmin-petruescu-fair-play-fata-de-adversari-o-victorie-pe-care-am-obtinut-o-cu-foarte-multa-sansa-19162522

Anda DELIU 18 Dec. 2020, 12:56 Liga 2
Pe aceeași temă