„Presiunea e la noi”

03 May. 2009, 18:03 Liga 2

Mihai Ionescu, antrenorul Ceahlaului, este ingrijorat pentru finalul acestui sezon. El considera ca elevii sai trebuie sa treaca cu bine de aceasta saptamana, pe care o considera una de foc. Tinerii jucatori pietreni vor evolua in aceasta saptamana dupa un program miercuri-sambata, mai des utilizat in prima liga, decat in cea de-a doua. Cum un necaz nu vine niciodata singur, portarul George Savu s-a accidentat in finalul meciului cu Sportul Studentesc, la genunchiul piciorului stang, pentru a doua oara in acest retur.  Cum Ionut Covrig trebuie sa se opereze si el de menisc, daca Savu nu-si revine, Ceahlaul se va baza pe tanarul Haraguta intre buturile portii.


"Lui Savu i s-a blocat genunchiul. Medicii fac tot posibilul pentru a-l recupera. Speram sa nu aiba nimic la menisc si sa ramana cu un diagnostic usor de trecut. Din pacate genunchiul e acelasi care i-a creat probleme si la inceputul returului. Daca nu-si revine, ne vom baza pe Haraguta. Ionut Covrig trebuie si el sa se opereze de menisc, dar eu zic ca pe acest post suntem acoperiti. Contam pe tinerii nostri in care avem incredere", a declarat Mihai Ionescu, facand referire si la portarii de la echipa a doua.

 

"Ne asteapta o saptamana de foc, cu un joc foarte greu la Snagov si care se va incheia sambata cu meciul de acasa impotriva Cetatii Suceava. Nu mai avem voie sa facem pasi gresiti, desi presiunea locului intai este foarte mare, iar aceasta echipa nu are inca experienta campionatelor dificile. Publicul trebuie sa inteleaga faptul ca, in primul rand, punctele sunt cele care conteaza, deoarece pe primul loc la finalul sezonului se va clasa echipa cu cele mai multe puncte, nu echipa care a jucat cel mai frumos", a mai spus Mihai Ionescu, cel care a concluzionat: "Presiunea este mai mare pe umerii nostri, decat pe umerii Deltei Tulcea, deoarece echipele isi dau viata pe teren numai in jocurile cu noi."
 

 

articol scris de Cristi SOROCEANU
 

03 May. 2009, 18:03 Liga 2
Pe aceeași temă