Presiune pe comisii sau știe Ianis Zicu despre un viitor precedent periculos în fotbalul românesc? ”Mă aștept să câștige Cluj cu 3-0, ca lucrurile să fie și mai ok”

Anda DELIU 15 Dec. 2020, 14:39 Liga 2
Presiune pe comisii sau știe Ianis Zicu despre un viitor precedent periculos în fotbalul românesc? ”Mă aștept să câștige Cluj cu 3-0, ca lucrurile să fie și mai ok”

La finalul meciului desfășurat luni la Timișoara, pierdut cu 0-1 de Farul contra Ripensiei, antrenorul Ianis Zicu a contestat nu numai anumite decizii ale centralul Mircea Ardelean, ci a făcut reproșuri asupra manierei de arbitraj din jocurile formației constănțene în această primă parte a sezonului.

”Este greu de jucat 11 contra 14. Nu vorbesc strict de această partidă. Vorbesc de o manieră în 14 partide în care am primit șase penalty-uri pentru henț împotriva noastră și nu am primit niciun penalty pentru henț. Lucrurile acestea au fost și mai grave după partida cu U Cluj, care nu s-a jucat. Am simțit o tentă și mai urâtă de la meciul cu Csikszereda. Sper ca lucrurile acestea să se regleze și până la urmă lucrurile să meargă așa cum trebuie”, a spus Ianis Zicu, care i-a reproșat lui Ardelean un henț în careu al lui Fridrich și neacordarea celui de-al doilea cartonaș galben lui Coulibaly.

Ianis Zicu surprinde față de rezultate restanței nedisputate între ”U” Cluj și Farul

Interesant e că Ianis Zicu nu s-a oprit cu aluziile strict asupra arbitrilor, ci și asupra altor ”etaje” superioare are fenomenului fotbalistic.

Meciul restant dintre ”U” Cluj și Farul nu s-a mai jucat. Prima dată, ardelenii au fost focar de coronavirus, apoi au apărut probleme la dobrogeni.

Fără să se procedeze ca la alte meciuri restante nedisputate, în care prima echipa care a avut probleme să piardă la ”masa verde”, decizia în privința acestei restanțe a fost amânată după ce echipele au fost citate pentru a fi anchetate.

”Pentru noi, urmează o perioadă delicată, pentru că ne doream foarte mult această victorie și să intrăm în vacanță cu 26 de puncte. Dar o să vedem și la comisii ce o să decidă cei de acolo, pentru că mă aștept să câștige Cluj cu 3-0, ca lucrurile să fie și mai ok”, a spus, ironic, Ianis Zicu.

Farul a rămas cu 20 de puncte și e pe poziția a 12-a a Ligii 2, dar ar putea câștiga trei puncte la ”masa verde” din restanța nedisputată cu ”U” Cluj și să egaleze la puncte ocupanta locului 6, chiar ”U” Cluj, ultimul care duce în play-off-ul de promovare.

Foto: Sebastian Tătaru și Leczki Jozsi / Mediafax Foto

Anda DELIU 15 Dec. 2020, 14:39 Liga 2
Pe aceeași temă