Președintele Olimpiei, pus la punct de Țălnar după ce a cerut arbitri FIFA pentru meciul cu FC Brașov: „O încercare jalnică de a pune presiune pe arbitraj”

Marius ANGHEL 23 Feb. 2017, 11:47 Liga 2

Președintele Olimpiei Satu Mare, Attila Karda, a avut, ieri, în conferința de presă, un discurs îndreptat doar către îngrijorarea față de arbitrajul din meciul cu FC Brașov de sâmbătă, de la ora 12:30.

„Nu o dată în acest sezon, Olimpia a avut de suferit de pe urma erorilor de arbitraj. Noi am solicitat arbitri FIFA la acest meci, mai ales că partida este televizată. Trebuie să înțelegem că fotbalul este un joc extrem de sensibil la intruziuni și orice dereglare, intenționată sau nu, poate trimite sistemul în afară. Nu ne dorim să fim arbitrați de cavaleri ai fluierului decuplați de la spiritul jocului și nici de arbitri care să transforme un astfel de duel într-o ciocnire de circumstanțe neprevăzute. Am încredere mare în echipa noastră și îmi doresc din suflet ca partida contra celor de la FC Brasov să-și decidă cîștigătoarea pe teren, însă recunosc, mi-e teamă ca, într-un astfel de regim de competiție maximă, să nu cumva să fim din nou nevoiți să pierdem din cauza unei erori de arbitraj”, a spus Karda.

Oficialii lui FC Brașov spun că este doar „o încercare jalnică a celor de la Olimpia de a pune presiune pe arbitraj”. „În fotbalul nostru văd că tupeul e maxim. Nu știu cine este acest Karda! Sunt oameni care țin să iasă în față și să vorbească despre arbitraje”, a reacționat Cornel Țălnar, antrenorului Brașovului.

„Noi vrem doar să fim arbitrați corect și nimic mai mult. Avem încredere în CCA că va delega o brigadă de arbitri de valoare”, a spus și Vasile Dochița, administratorul special al FC Brașov.

Meciul FC Brașov – Olimpia Satu Mare e programat să se desfășoare sîmbătă, de la ora 12:30, pe stadionul Tineretului, jocul urmând a fi transmis în direct de DigiSport 1 și DolceSport 1.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 23 Feb. 2017, 11:47 Liga 2
Pe aceeași temă