Președintele CJ Tulcea propune altă echipă de conducere la Delta!

Marius ANGHEL 11 Dec. 2012, 15:26 Liga 2
Președintele CJ Tulcea** propune altă echipă de conducere la Delta!

Miliardele de la Consiliul Județean vor veni doar în momentul în care va exista o strategie și un management al clubului care să presupună performanță, a se citi promovare.

Chiar dacă în fotbalul de Liga a II-a e pauză competițională până anul viitor, în martie, chinurile clubului de fotbal Delta nu s-au încheiat odată cu terminarea tu­rului de campionat. Măcinat de pro­bleme financiare, clubul tul­cean încearcă de ceva vreme să se „agațe” și de Consiliul Jude­țean ca si finanțator alături de Con­siliul local, însă lucrurile tre­nează. O explicație pentru amâ­narea unei finanțări „bicefale” o dă chiar președintele Consiliului Județean Tulcea.

„Nu am primit până acum nicio invitație de la domnul primar Hogea pentru a discuta despre clubul de fotbal pe care am promis și îmi mențin promisiu­nea că, fără doar și poate, Consiliul Județean Tulcea pe mandatul meu are intenția de a-l susține financiar. Probabil că sunt dorințe ale domnului primar ca și Consiliul Județean să revină alături de primărie ca finanțator, însă atât și nimic mai mult, poate doar unele semnale date prin mesageri. Eu am spus-o foarte clar și nu o dată: dacă nu se schimbă ceva în managementul clubului și dacă nu se fixează un obiectiv clar pentru următorul sezon, Consiliul Județean Tulcea nu va aloca niciun leu pentru anul viitor. Eu în viață cred că am reușit pentru că mi-am fixat ținte. Dacă acest club nu are nicio strategie și nicio țintă pe viitor nu pot muta fonduri de pe alte zone sociale poate mai importante pentru cetățenii județului. Și nu aș vrea să comentez mai multe pe ceea ce a presupus strategie și tinte la acest club în ultimii ani pentru că aș aluneca într-o zonă în care ar fi multe de spus. Consiliul Județean Tulcea are ca obiectiv susținerea fotbalului tulcean, chiar și a celui de Liga a IV-a și juniori. Pentru alte sporturi deja consiliul a făcut și va face alocări financiare, dar la Delta este vorba despre o sumă consistentă și de aceea vreau ca lucrurile să se clarifice din toate punctele de vedere, vreau transparență acolo și, ca toată lumea, performanță”, a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Articol scris de Irinel CĂ‚LIN

Marius ANGHEL 11 Dec. 2012, 15:26 Liga 2
Pe aceeași temă