Preparator fizic nou la CFC Argeș. Bogdan Andone își aduce foștii colaboratori după el

Marius ANGHEL 26 Sep. 2024, 16:26 Liga 2
Preparator fizic nou la CFC Argeș. Bogdan Andone își aduce foștii colaboratori după el

Campionii FC Argeș a anunțat numele noului său preparator fizic, cooptat în stafful noului antrenor principal numit la începutul acestei săptămâni, după demiterea lui Nicolae Dică și, probabil, a colaboratorilor săi.

Bogdan Andone, cel instalat la cârma echipei piteștene, îi are alături pe Marius Suller, ca antrenor secund, și pe Massimo Stalteri, ca preparator fizic.

După Marius Suller, Massimo Stalteri îl urmează și el pe Bogdan Andone la Campionii FC Argeș

Numit antrenor principal la CFC Argeș, în locul lui Nicolae Dică, schimbat în mai puțin de patru luni de la instalarea sa și după nouă meciuri oficiale, Bogdan Andone și-a început treaba la noua echipă de luni, 23 septembrie. L-a avut alături, din prima zi, și pe antrenorul secund Marius Suller, cu care a colaborat la ultimele două echipe conduse, Apollon Limassol și FC Botoșani.

Joi, 26 septembrie, clubul argeșean a anunțat un nou membru în stafful lui Andone.

Este vorba despre italianul Massimo Stalteri, adus ca preparator fizic, care nu este deloc străin de fotbalul românesc și nici de Bogdan Andone.

Vă redăm, mai jos, comunicatul clubului:

”Benvenuto, Massimo Stalteri!
Massimo Stalteri este noul preparator fizic al Argeșului.
Acesta are 53 ani și este născut în Siderno, un orășel din regiunea Calabria, Italia. Deține licența de antrenor UEFA B și licența de preparator fizic, ambele obținute la Coverciano.
Gaz Metan Mediaș, Concordia Chiajna, Universitatea Cluj, Astra Giurgiu sau FC Voluntari sunt celelalte echipe din România la care Massimo a lucrat ca preparator fizic în ultimul deceniu. Ultima dată, el a activat în Romania, la FC Botoșani, alături de Bogdan Andone.
Mult succes, Massimo!”

Doar trei membri are stafful tehnic de la CFC Argeș? Vineri vorbește Andone

Așadar, cunoaștem trei membri ai noului staff tehnic al echipei CFC Argeș, pe baza informațiilor oferite de club: Bogdan Andone, ca antrenor principal, Marius Suller, ca antrenor secund, și Massimo Stalteri, ca preparator fizic.

În anunțul privind despărțirea de Nicolae Dică, dar nici după aceea, clubul nu a transmis nimic despre colaboratorii lui Dică.

Aceștia erau George Cotigă, Viorel Tănase (secunzi), Ionuț Boșneag (antrenor cu portarii) și Dan Didiță (preparator fizic).

Altfel, clubul piteștean a anunțat pentru vineri, de la ora 9:30, la Pitești Arena, conferința de presă în care va vorbi pentru prima dată Bogdan Andone în calitate de antrenor al echipei. Conferința este organizată înaintea jocului cu Corvinul, programat sâmbătă, de la ora 12:00. Alături de antrenor va fi prezent și Vlăduț Morar, care n-a mai jucat pentru echipă din meciul din etapa 2, din acel 2-0 cu CSM Focșani, când era schimbat la pauză.

Foto: Jurnalul de Argeș și Campionii FC Argeș

Marius ANGHEL 26 Sep. 2024, 16:26 Liga 2
Pe aceeași temă