Zăpada le-a dat programul peste cap! CS Mioveni și CS Afumați n-au mai jucat amicalul pe care îl aveau stabilit miercuri

Marius ANGHEL 15 Feb. 2018, 11:47 Pregătiri, amicale
Zăpada le-a dat programul peste cap!** CS Mioveni și CS Afumați n-au mai jucat amicalul pe care îl aveau stabilit miercuri

Meciul de verificare de ieri al Mioveniului cu CS Afumați, care ar fi trebuit să se desfășoare pe terenul de la Grupul Școlar Colibași, a fost amânat din cauza zăpezii căzute din abundență în cursul zilei. Suprafața de joc a fost impracticabilă, astfel că cele două echipe nu și-au putut urma programul de pregătire. Însă, pentru galben-verzi, mai urmează până la reluarea campionatului încă două partide de verificare, contra celor de la Chindia Târgoviște și AFCM Alexandria.  

Ieri, la prânz, era programat să se dispute la Mioveni amicalul dintre formația locală și ocupanta locului 4 în Liga a 2-a, CS Afumați. Cum vremea se anunța încă din zilele trecute a fi rea, cu ninsoare sau ploaie, cele două echipei aveau bătută în cuie doar ora de disputare, 12:00, nu și locația, aceasta din urmă urmând a fi aleasă între stadionul Orășenesc și terenul de iarbă de la Grupul Școlar. Deși începuse să ningă încă de dimineață, cu o oră și jumătate înainte de începerea partidei, s-a hotărât ca jocul să aibă loc pe terenul sintetic de la grupul Școlar Colibași.

Galben-verzii au venit la teren, la fel și adversarii, însă cum ninsoarea nu s-a oprit, terenul a devenit în scurt timp impracticabil, iar cele două echipe au stabilit cu o oră înainte de meci să nu mai joace, pentru a nu risca vreo accidentare gravă chiar înainte de începerea campionatului.

CS Mioveni mai disputase până la acest joc, alte patru partide de verificare: 3-1 cu Unirea Bascov (marcatori Florescu, Vintilă, Neagoe), 7-0 cu Abatorul Slobozia (marcatori Sebastian Ivan – două, Arsenică, Rareș Lazăr, Andrei Neagoe și Mihai Vintilă – două), 3-1 cu CS Balotești (marcatori Neagoe, Balint și Neacșu) și 0-2 cu Metaloglobus București.

Sâmbătă, 17 februarie, de la ora 11:00, este programat la Mioveni amicalul CS Mioveni – Chindia Târgoviște, iar sâmbătă, 24 februarie, este programat jocul CS Mioveni – AFCM Alexandria. Campionatul urmează să înceapă pe 24 februarie, însă galben-verzii stau în prima etapă, deoarece adversarul Olimpia Satu Mare s-a retras. CS Mioveni va juca de-abia în etapa a 23-a, cu UTA, pe propriul teren.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 15 Feb. 2018, 11:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă