Vremea le-a dat planurile peste cap! „Nu sunt adeptul alergărilor prin zăpadă”

23 Jan. 2012, 10:15 Pregătiri, amicale
Vremea le-a dat planurile peste cap!**

Antrenorul Viorel Dumitrescu stabilise un meci școală între elevii săi, partidă ce ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă dimineață, dar până a urmă acel meci nu a mai avut loc și asta din cauza condițiilor meteorologice. Zăpada căzută a adus destul de multă distracție pentru elevii antrenați de Viorel Dumitrescu.

„Voiam să facem un meci sâmbătă dimineață pe terenul sintetic, dar zăpada căzută a făcut ca acest meci să nu mai aibă loc și totul s-a transformat într-o miuță, școală să văd și eu anumiți jucători. Era o ocazie destul de bună, mai ales că după aceea urmează cantonamentul, unde vom lucra mai mult. Până la urmă acel meci școală nu a mai avut loc și asta din cauza zăpezii care a căzut pe sintetic și nu aveam cum să jucăm. Acum urmează partea legată de cantonament și unde va trebui să muncim mult mai mult”, a declarat Viorel Dumitrescu, antrenorul echipei FC Argeș.

„Nu sunt adeptul alergărilor prin zăpadă!”

Jucătorii echipei FC Argeș vor intra de astăzi în cantonament, acolo unde vor sta timp de două săptămâni. Piteștenii vor efectua alergările prin pădurea Trivale, pentru a încerca să ajungă la un nivel cât mai bun pentru debutul campionatului. În această perioadă au apărut mai multe discuții legate de eficiența unui cantonament montan în această perioadă cu alergări prin zăpadă. Viorel Dumitrescu a fost ferm din acest punct de vedere.

„Vom intra în cantonament și pot să spun că în acest moment am o singură grijă, legată de vreme. Sper ca vremea să fie cât mai bună și să nu mai ningă, pentru că atunci toate planurile noastre vor fi date peste cap. Îmi doresc să nu mai ningă, pentru că eu nu sunt adeptul unor alergări prin zăpadă pentru că până la urmă noi nu vom juca în zăpadă meciurile pe care le vom avea în campionat. Putem ajunge la un nivel foarte bun al pregătirii și dacă alergăm pe suprafețe normale și nu prin zăpadă. Dacă nu vor fi aceste probleme cu vremea cred că va fi o perioadă foarte bună pentru noi, pentru că avem toate condițiile necesare pentru a face o treabă cât mai bună.”, a spus tehnicianul.

Sursa: Ziarul Top

23 Jan. 2012, 10:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă