Voluntariul e în cantonament la baza proprie

Mihai Andries 21 Jul. 2014, 11:17 Pregătiri, amicale

Echipa condusă din această vară de Ilie Poenaru se află de câteva zile într-un program de semicantonament la baza proprie din Voluntari. În această perioadă, jucătorii nou promovatei în Liga 2 au parte de un program de pregătire bazat pe partea fizică, urmând ca pe 23 iulie să dispute un amical cu o echipă a Viitorului.

Lotul aflat sub comanda lui Poenaru (foto, dreapta) în acest cantonament cuprinde multe noutăți față de sezonul trecut, o certitudine de ultim moment fiind fostul dinamovist Eugen Crăciun. În schimb, la serviciile lui Ionuț Șerban de la CS U Craiova s-a renunțat.

Vă reamintim că până acum gruparea ilfoveană a susținut două amicale, unul cu Rapid și unul cu Tunari. Ambele au fost câștigate la limită, 3-2 cu Rapid (goluri Todoran, M. Ene, A. Voicu), respectiv 2-1 cu Tunari (M. Ene, A. Zaharia)

Dar iată și lista jucătorilor care se află acum în cantonamentul echipei ilfovene, în paranteză fiind trecute echipele de unde au venit:

Botaș, Vieru și Hânțescu (Viitorul via Rapid CFR) – portari
C. Roșu (Brăila), E. Crăciun (liber), Poverlovici (Corona), Rădoi, Mitache, Maxim, Achim – fundași
G. Deac, B. Vasile (ambii de la Viitorul), B. Barbu (Juniorul via Fortuna), Todoran, Tudorică, M. Vasile, A. Voicu, Călințaru, E. Stan, Spătaru – mijlocași
Zaharia (Chiajna), M. Ene (Corona), Ad. Bălan, Voduț – atacanți

Sursa: IlfovSport

Mihai Andries 21 Jul. 2014, 11:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă