Voința Sibiu și FC Maramureș, egale la zero

13 Aug. 2012, 14:05 Pregătiri, amicale
Voința Sibiu și FC Maramureș,** egale la zero

CSU Voința a terminat la egalitate, scor 0-0, amicalul disputat sâmbătă dimineața, pe Stadionul „Municipal”, cu FC Maramureș Universitar Baia Mare. CSU Voința va juca, în prima etapă, cu nou-promovata Corona Brașov, în deplasare, pe data de 1 septembrie.

Pe lângă amicalul cu Voința, FC Maramures a mai disputat încă un joc test, în nocturnă, la Zlatna, cu Metalurgistul Cugir, încheiat tot la egalitate, 1-1. În noul stagiu de pregătire de la Zlatna al băimărenilor ar putea să ajungă și Marian Tănasă, acesta exprimându-și dorința de a evolua din nou pentru FCMU.

Antrenorul sibienilor, Dorin Zotincă, a început partida cu „unsprezecele” Dani Vlad – N. Oltean, Panait, Muscă, Gombar – Popovici, Beza, Tătar, Cruceru – Dudiță, Camara. Au mai intrat Zăvoi, Burlacu, Popa, Rebenciuc, Mândrușcă, R. Neagu, Heil, Mărginean și Petrescu.

„Sunt foarte nemulțumit, nu atât de rezultat, cât de joc mai ales. Am jucat destul de slab, lucru inexplicabil pentru momentul în care ne aflăm cu pregătirea. Nu mă îngrijorează rezultatul, ci faptul că suferim la nivelul relațiilor de joc, la capitolul omogenitate”, a declarat antrenorul principal al echipei sibiene, Dorin Zotincă.

Legat de ultimii 4 jucători sosiți la CSU Voința, clujeanul Tudor Mândrușcă, Răzvan Neagu, Popovici și Heil, toți 3 de la FC Vaslui, Zotincă a declarat că, din punctul său de vedere, sunt fotbaliști care pot fi utili în noul sezon. Neagu, Heil, Popovici și Mândrușcă au venit sub formă de împrumut pentru un an.

CSU Voința va susține, sâmbătă, 18 august, un nou meci de verificare, în compania echipei din Hunedoara.

Debut cu Corona, în deplasare

Federația Română de Fotbal a stabilit, la finele săptămânii trecute, programul etapelor din noua ediție de campionat a Ligii a II-a. În Seria a II-a, CSU Voința va juca, în prima etapă, cu nou-promovata Corona Brașov, în deplasare, pe data de 1 septembrie. Primul meci al sibienilor pe „Municipal” este programat o săptămână mai târziu, în compania celor de la ALRO Slatina. „Pentru mine, nu există adversar bun sau slab. Acesta este programul, nu discutăm asupra lui, că e bun, sau rău. Respectăm fiecare adversar dar vom încerca să câștigăm fiecare meci. Mergem din aproape în aproape”, a mai afirmat Dorin Zotincă, antrenorul principal al Voinței.

Articol scris de Dragoș POPESCU

13 Aug. 2012, 14:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă