Voicu a suferit o fractură de piramidă nazală

Mihai Andries 18 Sep. 2012, 10:00 Pregătiri, amicale
Voicu a suferit o fractură de piramidă nazală

Principala dorință a lui Viorel Dumitrescu înainte de a disputa meciul amical cu cei de la Unirea Tărlungeni era aceea de a nu mai avea jucători accidentați. Din păcate pentru piteșteni tocmai acest lucru s-a întâmplat, iar fundașul lateral Adrian Voicu a suferit o accidentare foarte serioasă. În urma unei lovituri de la colțul terenului, jucătorul piteștenilor a încasat un cot în figură. Chiar dacă s-a sperat să nu fie ceva foarte grav, verdictul a fost unul foarte dur din partea medicilor. Astfel, jucătorul piteștean a suferit o fractură de piramidă nazală și va sta pe tușă aproximativ o lună și i-a dat astfel peste cap toate planurile lui Viorel Dumitrescu.

Viorel Dumitrescu speră să recupereze un jucător

Antrenorul piteștenilor era destul de supărat la finalul meciului pentru că a mai pierdut un jucător și are un motiv serios de îngrijorare înainte de meciul din deplasare cu FCM Târgu Mureș. „La acest meci amical îmi doream un singur lucru și anume acela de a nu avea vreun jucător accidentat. Numai că tocmai această problemă am avut-o și l-am pierdut și pe Voicu. Am vorbit și eu cu antrenorul oaspeților și mi-a spus și acesta că nu a fost ceva voluntar, dar până la urmă contează problema în sine. Noi l-am pierdut pe Voicu pentru o lună și avem un motiv în plus de îngrijorare înainte de meciul cu Târgu Mureș. Singura noastră speranță este legată de o eventuală revenire pe teren a lui Negrea, cel care de o lună este accidentat. Acesta este singura variantă pentru postul lui Voicu, dar dacă nu revine o să încerc să găsesc alte soluții pentru acel post.”, a declarat anrenorul principal al echipei FC Argeș, Viorel Dumitrescu.

Bogdan Vișa poate juca peste două sau trei săptămâni

FC Argeș și-a întărit linia defensivă prin aducerea jucătorului Bogdan Vișa, om care a mai trecut pe la echipe precum CSM Râmnicu Vâlcea sau ALRO Slatina. Numai că jucătorul a venit cu ceva probleme medicale și mai are de așteptat până la debutul oficial în tricoul echipei din Trivale. „Va intra și el la antrenament cu noi, dar trebuie să avem mare grijă cu el pentru că vine după o perioadă lungă în care nu a jucat niciun minut și cu siguranță nu stă foarte bine din punct de vedere fizic. Trebuie să fim foarte atenți cu el pentru a nu risca o altă accidentare în cazul său, fiindcă am avut oricum destule probleme și nu ar fi cazul să mai avem un alt accidentat. Trebuie să fim atenți la ce decizii vom lua pentru că vine o perioadă grea pentru noi, iar de Vișa avem mare nevoie.”, a declarat Viorel Dumitrescu, antrenorul principal al echipei FC Argeș.

Sursa: FC Argeș

Mihai Andries 18 Sep. 2012, 10:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă