Vișina se pregătește, cu gândul la play-off, în cantonamentul de la Sinaia

Marius ANGHEL 07 Feb. 2014, 14:37 Pregătiri, amicale
Vișina se pregătește, cu gândul la play-off,** în cantonamentul de la Sinaia

Lotul grupării Sportul Vișina a urcat, joi, la Sinaia. Tehnicianul Marcel Ploaie are la dispoziție 19 jucători în cantonamentul montan ce va dura șapte zile. Stagiul va fi axat în principal pe pregătirea fizică, urmând ca la revenirea în localitate accentul să fi pus pe consolidarea relațiilor de joc.

Angrenată în lupta pentru un loc de play-off, Sportul Vișina susține, în această perioadă, un stagiu centralizat în stațiunea de pe Valea Prahovei, Sinaia. Jucătorii vor avea parte de un program de pregătire cu două antrenamente pe zi. Cantonați la Hotel Sinaia, elevii tehnicianului Marcel Ploaie vor avea parte de condiții bune de refacere.

„Vom face două antrenamente, avem condiții bune de refacere, avem sala de forță în incinta hotelului, jucătorii trebuie să înțeleagă că avem nevoie de o pregătire cât mai bună, pentru a ne atinge obiectivul. Sper să prindem forma sportivă în primele cinci etape, pentru că atunci avem meciuri foarte grele, decisive pentru play-off. Nu știu dacă vom face vreun amical în cantonament, poate doar dacă găsim vreo echipă de Liga a II-a, însă când ne întoarcem vrem să facem câteva jocuri”, a declarat tehnicianul celor de la Sportul Vișina, Marcel Ploaie.

„Lupta pentru play-off va fi foarte grea”

Tehnicianul celor de la Sportul Vișina, Marcel Ploaie, este de părere că nu va fi deloc ușor de ajuns în play-off, având în vedere clasamentul foarte strâns. Mai mult, formația din eșalonul al treilea are un lot redus numeric pentru stagiunea de primăvară.

„Lupta pentru play-off va fi foarte grea, mai sunt șapte meciuri, cam toate echipele s-au întărit, sper să nu avem parte de accidentări. Băieții trebuie să înțeleagă că va fi mult mai greu decât anul trecut, să dea mai mult la fiecare antrenament, la fiecare joc, să nu mai pierdem puncte pe neatenție, cum am făcut în tur”, a mai spus Ploaie.

Lotul grupării Sportul Vișina va reveni, din stagiul centralizat de la Sinaia, pe data de 14 februarie, iar pe 28 este programat primul meci oficial.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 07 Feb. 2014, 14:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă