Vișina Nouă urcă la Sinaia!

Marius ANGHEL 08 Feb. 2013, 10:50 Pregătiri, amicale
Vișina Nouă** urcă la Sinaia!

După o săptămână în care pregătirea s-a desfășurat în localitate, jucătorii grupării Sportul Vișina vor pleca, sâmbătă, în cantonamentul din stațiunea montană Sinaia. Tehnicianul formației din sudul județului, Marcel Ploaie, va urca la munte cu 16 jucători, urmând ca luni să se alăture lotului portarul Alexandru Popa.

Lotul pregătit de tehnicianul Marcel Ploaie va pleca, sâmbătă, în stagiul pregătirii centralizate. Stațiunea de pe Valea Prahovei, Sinaia, va fi, timp de zece zile, gazda jucătorilor formației Sportul Vișina. Din cauza problemelor medicale, șansele ca mijlocașul Mihai Daniel să facă deplasarea în cantonament sunt minime. Prin urmare, lotul deplasat la munte va avea în componență doar 16 jucători, urmând ca la începutul săptămânii viitoare, portarul ce s-a mai pregătit, în această perioadă, cu CS Mioveni, Alexandru Popa, să se prezinte la Sinaia.

Program de pregătire cu două antrenamente

În cantonamentul de la munte, tehnicianul Marcel Ploaie le-a pregătit jucătorilor un program cu două antrenamente pe zi, primul fizic, iar celălalt tehnico-tactic.

„Primul antrenament îl vom susține în ziua sosirii, cel mai probabil în jurul orei 15.30. Programul va fi bazat pe două antrenamente zilnic, dimineața va fi fizic, pentru acumulări, iar cel de seara tehnico-tactic și vom mai face și forță. Sper să găsim terenuri unde să ne pregătim, pentru că am înțeles că se strică vremea. Intenționez să-i duc să viziteze Castelul Peleș, în ziua în care vor avea liber, să îmbinăm utilul cu plăcut. Am încredere că băieții vor trage tare, este o perioadă grea, dar trebuie să ne pregătim cât mai bine pentru returul care ne așteaptă. Este posibil ca Mihai Daniel să nu facă deplasarea, însă Marius Gruia va merge cu noi”, a declarat tehnicianul celor de la Sportul Vișina, Marius Ploaie.

Sportul Vișina a acumulat 14 puncte în prima parte a stagiunii, ocupând locul nouă în clasamentul seriei. Misiunea antrenorului Marcel Ploaie este de a menține echipa în eșalonul al treilea, însă returul nu va fi deloc ușor, dat fiind lotul restrâns numeric.

Vlădoi s-a despărțit de Vișina

 Sosit în ultimele patru etape ale turului actualei stagiuni, goalkeeper-ul veteran Marius Vlădoi s-a despărțit de Sportul Vișina. Portarul de 42 de ani susține că nu va agăța ghetele în cui, însă la momentul actual nu are o ofertă concretă. Vlădoi regretă despărțirea de formația din sudul județului.

Deși înțelegerea pentru retur părea perfectată, fiind prezent chiar la reunire, goalkeeper-ul ce s-a aflat între buturile grupării Sportul Vișina, în ultimele patru meciuri din tur, Marius Vlădoi, s-a despărțit de echipa pregătită de Marcel Ploaie. Portarul vâlcean nu a dezvăluit motivele ruperii înțelegerii, acesta precizând că a fost o decizie personală.

„A fost totul neprevăzut, în fotbal se întâmplă multe. Și-au dorit și ei și eu, dar s-a produs un scurtcircuit, au existat și motive personale. Nu este nimeni de neînlocuit, aveam o vârstă, asta este”, a declarat cel mai longeviv portar din campionatul românesc, Marius Vlădoi.

Goalkeeper-ul de 42 de ani nu are de gând să renunțe la cariera de jucător. Vlădoi susține că nu are o ofertă concretă, însă este convins că își va găsi un angajament mai aproape de casă.

„Nu mă gândesc să renunț, deocamdată nu am ceva sigur, pentru că s-a întâmplat totul prea repede, însă voi găsi ceva mai aproape de casă, de familie. Cert este că am plecat cu capul sus, mi-am făcut datoria, m-am simțit bine, sincer îmi pare rău că nu am mai rămas, le doresc să-și îndeplinească obiectivele, să aibă rezultate cât mai bune”, a mai precizat goalkeeper-ul Vlădoi.

Marius Vlădoi a adunat numeroase prezențe în eșaloanele fotbalului românesc, evoluând pentru echipe precum Chimia Râmnicu Vâlcea, Gloria Reșița, Unirea Alba Iulia, Minerul Motru, Internațional Pitești și Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Tărlungeni și Corona, adversari la Sinaia

 Pe lângă amicalul perfectat cu Victoria Chirnogi, în stagiul pregătirii centralizate de la Sinaia, oficialii celor de la Sportul Vișina au purtat discuții cu reprezentanții echipelor brașovene Tărlungeni și Corona, pentru susținerea unor jocuri de verificare.

Potrivit spuselor tehnicianului Marcel Ploaie, în funcție de vreme și de starea terenurilor, vor fi stabilite datele pentru cele două jocuri. „Pe 13 februarie jucăm cu Victoria Chirnogi și vrem să mai facem jocuri cu Tărlungeni și Corona Brașov, dar detaliile le vom stabili când ajungem în cantonamentul de la Sinaia. La revenire avem perfectate două jocuri cu FC Caracal”, a precizat antrenorul celor de la Sportul Vișina, Marcel Ploaie.

Sportul Vișina va reveni din stagiul pregătirii centralizate de la Sinaia pe data de 19 februarie.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 08 Feb. 2013, 10:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă