„Virușii” se distrează și visează la play-off! „Secretul sunt tinerii”

Liga2.ro 05 Feb. 2014, 14:11 Pregătiri, amicale

Deși sunt pe locul 9 în Seria a 5-a a Ligii III, „virușii verzi” speră să evite emoțiile în partea a doua a campionatului. Aflați pe ultima poziție ce asigură liniștea la final de sezon, cei de la Sănătatea Cluj își fac planuri de play-off tocmai din cantonamentul pe care îl desfășoară la Ocna Șugatag pe perioada 2-7 februarie unde, pe lângă antrenamentele zilnice, „virușii” își fac timp și de hochei sau frigăruie la foc de tabără (galerie foto).

„Noi luptăm pentru evitarea retrogradării, dar încercăm să abordăm începutul de campionat în forță pentru a acumula puncte și a accede în playoff. Avem gânduri de playoff, dar trebuie să facem pași mărunți. Avem efectiv aproape complet în cantonament, stăm foarte bine și îmbinăm utilul cu plăcutul”, spune Marius Semeniuc, antrenorul „virușilor”.

Au transferat masiv

Pentru a schimba fața echipei, antrenorul continuă cu aceeași viziune, cea de a aduce tineri jucători. Totodată însă, cei de la Sănătatea au și cedat 3 fotbaliști spre Liga a II-a: Andrei Ceaca (ASA Târgu Mureș), Alex Pop (Gloria Bistrița) și Luca Al Badagh (ACS Berceni).

Clujenii au punctat și la capitolul veniri, aducând atât junior, cât și jucători cu experiență: Siecoban (Arieșul Turda), Bogdan Dolha, Radu Danciu (Unirea Jucu, ex-„U” Cluj), Marian Mihuț (Taleu Bihor), Adonis Cioară (junior), Paul Ungureanu (AS Toplița), Iosif Dănilă (Progresul Năsăud), Marius Morar (Arieșul Turda)

„Îmi doresc să aducem cât mai mulți jucători între 16 și 20 de ani și să le oferim încredere, asta este politica noastră”, admite „Seme”.

Vineri, 7 februarie, Sănătatea Cluj va disputa un meci amical cu Gloria Bistrița, după care va evolua într-o dublă cu CS Cugir și, în funcție de data la care va începe returul, într-o o altă partidă amicală cu Luceafărul Bălan.

Cunoscută ca echipa care a fost gazdă în cele mai multe locuri, Sănătatea va evolua în retur la baza CMC, unul din locurile de antrenament ale CFR-ului.

Articol scris de Mihai Cinpoeru

 

Liga2.ro 05 Feb. 2014, 14:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă