Viroza Otopeniului schimbă programul a două echipe de Liga a III-a

Mihai Andries 01 Mar. 2013, 10:51 Pregătiri, amicale
Viroza Otopeniului schimbă** programul a două echipe de Liga a III-a

Întorși din Antalya după un cantonament de trei săptămâni, elevii lui Viorel Ion au bifat două amicale fără victorie, performanța ilfovenilor fiind serios afectată de o viroză care a cuprins întregul lot. În aceste condiții, Otopeniul a remizat cu Cernica, scor 1-1 și a pierdut în fața Mioveniului, scor 1-2. Forțați de problemele medicale cauzate de viroză, ilfovenii au decis să își anuleze ultimele două amicale, care ar fi trebuit să se joace cu Balotești (ieri) și cu Voluntari (mâine).

Cele două echipe de Liga a III-a au trebuit să se reorienteze pe nepusă masă, însă au reușit să își acopere gaura din program provocată de Otopeni. Astfel, Baloteștiul joacă azi de la 12 la Ciolpani cu Unirea Câmpina, în timp ce Voluntariul va juca mâine la Brașov contra Coronei.

Liga a II-a se va relua pe 9 martie, atunci când Otopeniul se va duela cu Dunărea Galați, în timp ce Liga a III-a se va relua cu o zi mai devreme, Voluntariul primind replica satelitului Chiajnei, iar Baloteștiul deplasându-se la Clinceni.

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 01 Mar. 2013, 10:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă