Viorel Ion își „omoară” elevii la Ciuta

Mihai Andries 24 Jan. 2013, 11:32 Pregătiri, amicale

De luni, Otopeniul a intrat în cantonament la Ciuta, în ceea ce pare a fi un coșmar total pentru elevii echipei antrenate de Viorel Ion. Asta nu din cauza condițiilor oferite de locația unde s-au cazat, ci din cauza chinurilor la care îi supune tehnicianul Otopeniului. Ca exemplu, ziua de azi este una cu trei antrenamente, ceea ce va însemna pentru jucători mulți kilometri de pante și pădure adunați sub talpa încălțărilor.

Au revenit B. Dumitru și Oltean, dar și Fl. Sandu

Lotul urcat la Ciuta este în linii mari același cu cel prezent la reunire, principala noutate fiind Florin Sandu, ex-Chindia și Poli Timișoara. Blondul jucător de bandă stânga a venit liber de contract la Otopeni și sunt mari șanse să semneze o înțelegere cu ilfovenii. În plus, Bogdan Dumitru și Oltean au revenit la echipă ajungând la un numitor comun cu conducerea clubului. Tot la capitolul noutăți mai intră și Mihai Dobrescu, un jucător de bandă stânga de la Ceahlăul, aflat în probe în vederea aducerii sale sub formă de împrumut pentru retur

Silviu Radu și Antoche spre Balotești

Că tot vorbeam de noutățile din lot, trebuie spus că se caută de zor soluții pentru locurile de Under21, în condițiile în care Silviu Radu și Antoche vor fi direcționați spre Balotești. Otopeniul va rămâne doar cu doi oameni pe această poziție, de Under 21, adică Bucuroiu și Bogdan Dumitru, ceea ce îi dă dureri de cap lui Viorel Ion.

S-au rezolvat problemele financiare

Oficialii clubului au rezolvat problema banilor, lucru confirmat și de Viorel Ion. „Se vede că nu mai sunt probleme cu banii. Jucătorii au alt tonus, sunt mai vioi, corespund și sunt conectați 100% la ceea ce fac. Acum că am rezolvat și problema banilor, o să fim o problemă pentru adversari” a declarat tehnicianul ilfovean. Sâmbătă vor avea o masă festivă de final de cantonament, pentru ca duminică să se facă un ultim antrenament înainte de revenirea la Otopeni. De marți, echipa va pleca într-un cantonament de trei săptămâni în Antalya.

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto: CS Otopeni

Mihai Andries 24 Jan. 2013, 11:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă