Viitorul și-a prelungit șederea în Antalya

18 Feb. 2012, 11:39 Pregătiri, amicale
Viitorul și-a prelungit șederea** în Antalya

Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal a decis ca startul returului Ligii a II-a să fie amânat cu o săptămână. Astfel, campionatul se va relua pe 10 martie, în loc de 3 martie cum era programat inițial. În aceste condiții, FC Viitorul Constanța și-a amânat cu o săptămână revenirea din cantonamentul din Antalya, astfel că revenirea în țară a formației constănțene va avea loc pe 25 februarie, în loc de 19 februarie.

Până pe 25 februarie formația antrenată de Cătălin Anghel va mai susține două meciuri de verificare în Turcia. Primul este programat pe 21 februarie contra formației kazace FC Astana, pregătite de Oleg Protasov. Ultimul meci de pregătire în Turcia pentru FC Viitorul va avea loc pe 24 februarie, fie împotriva Ceahlăului Piatra Neamț, fie a naționalei Tadjikistanului.

Cârstocea, Benzar și Buzbuchi, convocați la U20

Selecționerul Emil Săndoi a convocat 18 jucători la lotul național U20 al României pentru confruntarea amicală cu echipa națională U21 a Egiptului.

Printre jucătorii convocați se numără și trei jucători de la FC Viitorul: Alin Cârstocea, Romario Benzar și Alexandru Buzbuchi.

Întâlnirea România U20 – Egipt U21 se va juca pe 21 februarie și va avea loc pe teren neutru, la Dubai (Emiratele Arabe Unite).

Sursa: Academia Hagi

18 Feb. 2012, 11:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă