Viitorul a remizat cu liderul Ligii a III-a din Rusia

14 Feb. 2012, 18:02 Pregătiri, amicale
Viitorul a remizat** cu liderul Ligii a III-a din Rusia

După 1-3 cu Dinamo București, FC Viitorul a susținut, în această după-amiază, al doilea meci de verificare în cel de-al doilea cantonament al acestei ierni din Antalya. Jucătorii pregătiți de Cătălin Anghel au întâlnit liderul Ligii a III-a din Rusia, FC Neftehimik Nizhnekamsk, partida încheindu-se la egalitate, 1-1 (0-0).

Constănțenii au reușit deschiderea scorului în minutul 78: Ninu a executat în forță o lovitură liberă de la 30m, portarul a respins și George Călințaru a punctat după ce a depășit și un fundaș. Doar cinci minute mai târziu FC Neftehimik Nizhnekamsk a reușit egalarea, un jucător al rușilor punctând printr-o lovitură de cap în urma unei lovituri libere.

În meciul cu FC Neftehimik Nizhnekamsk și-a făcut debutul în tricoul Viitorului atacantul Marius Jianu, care a fost introdus pe teren în ultimele 12 minute.

FC Viitorul: Buzbuchi (78 Costea) – Păcuraru (46 Ninu), Iacob, Puțanu – Benzar (63 Onicaș), Crețu (63 Lazăr), Cârstocea, Iancu (57 Vînă) – Călințaru, Simion (78 Jianu), Chițu.

Următorul meci de verificare al Viitorului în cantonamentul de la Belek va avea loc joi (16 februarie), de la ora 17.00, contra lui FC Vaslui.

Sursa: Academia Hagi

14 Feb. 2012, 18:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă