VIDEO | Ripensia a terminat seria jocurilor din Antalya cu un egal cu o echipă de prima ligă macedoneană. Timișorenii se întorc în țară invincibili

Ripensia a disputat, joi, ultimul meci de verificare din Antalya, pe care l-a încheiat la egalitate, scor 1-1, cu FC Shkupi, club din prima ligă a Macedoniei de Nord, unde se află pe locul 7 din 10 după 18 etape. În cele cinci amicale desfășurate în Turcia, echipa timișoreană a înregistrat două victorii și trei egaluri.

În debutul de joc, ambele echipe au avut ocazii. În minutul 23, timișorenii au fost periculoși, după ce Popovici a centrat pentru Chera, iar tânărul atacant a trimis în bară. Peste 13 minute, Urvanțev a driblat trei adversari, dar a tras de la 25 de metri pe lângă buturi. Pe finalul reprizei, ratările Ripensiei s-au răzbunat, iar Shkupi a marcat cu o centrare fructificată de Dembo Darboe (42), din 6 metri.

Cartonaș roșu la adversari, dar au continuat în 11

Ripensia a dominat în mare repriza a doua. La un fault asupra lui Chera, un jucător al lui Shkupi a primit al doilea galben. Conform protocolului obișnuit la amicale, fotbalistul a fost înlocuit de alt coleg, astfel că s-a continuat 11 la 11. Apro a ratat de la 3 metri, iar Popovici a ratat singur cu portarul, dar n-a concretizat ocazia în gol. Până la urmă, în minutul 78, după o centrare a lui Lungu, Alexandru Popovici și-a luat revanșa și a marcat cu pieptul.

Ripensia: Moldovan (Dobre 78”) – A. Macrițchii (Gavrilă 80”), Tînc (Țieranu 80”), Apro (Hecsko 80”), Lungu (Monea 80”) – Călin (Stoi 78”), V. Macrițchii (Burdeț 80”) – Al. Neagu (Tudorache 57”), Urvantev (Sîrbu 80”), Chera (Vasluian 70”) – Al. Popovici (Golda 80”)

Vineri noaptea, Ripensia va pleca din Antalya, iar, până luni, jucătorii vor avea liber. Miercuri, 12 februarie, are programat următorul amical, cu Crișul Chișineu Criș.

În aceast an, Ripensia o jucat amicale cu: Fortuna Becicherecu Mic (0-1), la Timișoara, Septemvri Sofia (0-0), Flamurtari (2-0), U Craiova 1948 SA (1-1), FK Kit Go Pehcevo (2-1) și FC Shkupi (1-1), ultimele cinci în cantonamentul din Antalya.

Articol scris de Anda DELIU
Foto și video: FC Shkupi

Pe aceeași temă