VIDEO | Foresta a pierdut la scor de neprezentare amicalul cu FC Botoșani

Marius ANGHEL 25 Mar. 2017, 14:36 Pregătiri, amicale

Profitând că n-au avut programate meciuri oficiale la sfârșitul acestei săptămâni, formațiile FC Botoșani și Foresta Suceava s-au întâlnit ieri după-amiază într-un joc amical. Partida disputată pe stadionul Municipal din Botoșani s-a încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea echipei gazdă, pregătită de Leo Grozavu.

Chiar dacă au pierdut la scor de neprezentare, sucevenii nu au făcut un joc tocmai rău, în condițiile în care ultimele două goluri ale partidei au fost marcate în secvențele de final.

Botoșănenii au deschis scorul în minutul 33 prin Gabriel Vașvari, care a transformat cu siguranță o lovitură de pedeapsă făcută de portarul Hânțăscu asupra lui Elek. Golul de 2-0 a venit târziu, în minutul 90, fiind înscris ușor involuntar de Sergiu Popovici, care a intenționat să centreze, numai că vântul a condus mingea în plasa porții lui Toma Niga. Scorul final a fost stabilit în secvențele de prelungiri de către Juncănaru, cu un șut lobat.

Cea mai mare ocazie de gol din contul sucevenilor i-a aparținut lui Căinari. Se cuvine remarcată și prestația juniorilor Florescu și C. Buziuc, care au avut o evoluție curajoasă.

Foresta a început meciul în formula: Hânțăscu – Cerlincă, Masella, D. Lung, Florescu – Asanache – Căinari, Dumitriu, Vl. Stănescu, Vraciu – Bg. Rusu. Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat Niga – Drugă, Mutu, Strugariu, Aeroaiei, Grumezescu și C. Buziuc.

FC Botoșani a aliminat 11: Cobrea – Patache, Andr. Burcă, Tincu, Mușat – M. Bordeianu, L. Fulop, Vașvari, Golofca – Elek, L. Buș. La pauză au fost introduși Albuț – Sg. Popovici, Cucu, Tincu, Cîrstocea, Endrick, Juncănaru, Hergheligiu și Kuku.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto și video: Gazeta SV

Marius ANGHEL 25 Mar. 2017, 14:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă