Victorie pentru Rapid în meciul test cu FCM Dorohoi!

Marius ANGHEL 20 Feb. 2013, 12:39 Pregătiri, amicale
Victorie pentru Rapid** în meciul test cu FCM Dorohoi!

Rapid a dispus ieri cu scorul de 1-0 de gruparea de Liga a III-a FCM Dorohoi, în primul meci de pregătire din acest an găzduit de stadionul Areni. Din cauza stării precare a suprafeței de joc, partida a fost una de angajament, lipsită de faze de poartă și, așadar, de spectaculozitate. După ce Căinari a ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 10, sucevenii au înscris golul victoriei tot de la punctul cu var, prin Doboș, după o oră de joc.

În opinia antrenorului secund Bogdan Tudoreanu, cel mai bun jucător al „ceferiștilor” în confruntarea cu FCM Dorohoi a fost mijlocașul central Marian Găldean, care a fost transferat în această iarnă de la Unirea Alba Iulia. „Nu știu dacă a fost un test atât de concludent pe cât am fi dorit din cauza terenului impracticabil. Din punctul meu de vedere, a ieșit în evidență noul venit Găldean, un fotbalist cerebral, care simte jocul foarte bine”, a declarat Tudoreanu.

VEZI REZUMATUL meciului amical și o GALERIE FOTO

Rapid a început meciul în alcătuirea Preda – Doboș, Velescu, Florin Plămadă, Semeghin – Chișu, Căinari, Găldean, Zereș – Ionuț Plămadă, Negru. Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat Bălan, Chiriac, Arotăriței, Caragea, Sava, Morariu, Homneac, Sumanariu și Nica.

FCM Dorohoi: Rohețki – Dârvariu, Coșoschi, Atudorei, Halip – Bordeianu, Filip, Ghiviziu, Șt. Nicolae – Orășanu, Pavăl.

Următorul meci de pregătire al alb-vișiniilor va avea loc vineri, tot pe Areni, în compania formației ASC Bacău.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 20 Feb. 2013, 12:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă