Victorie la limită pentru Săgeata

18 Aug. 2012, 19:09 Pregătiri, amicale
Victorie la limită pentru Săgeata

Stadionul „Flacără” din Năvodari a găzduit astăzi, meciul de pregătire dintre divizionara secundă, Săgeată Năvodari și echipa de Liga a III-a, Dunărea Călărași. După un joc cu faze de poartă puține, Săgeată s-a impus cu 1-0 prin golul marcat în min. 62 de Marius Jianu, care a profitat de greșeala fundașului Câinaru și a înscris din apropiere.

Meciul a fost condus de Cătălin Toader din Năvodari, ajutat la cele două tușe de asistenții Constantin Zelca și Cristian Pascu, ambii din Constanța.
Săgeata Năvodari (antrenor Aurel Șunda) : Gordin – Goșa, Fl. Popa, Sg. Bar, L. Rusu, Vârtic, Muscă, Vezan, Noko, B. Oprea, D. Zaharia. În repriza secundă au mai evoluat: Soldat, V. Apostol, Jianu, Pecarov.
Dunărea Călărași (antrenor Virgil Bogatu) : G. Popa, Topor, Câinaru, Bozean, Tarță, Nicodim, V. Petre, Șerban, M. Tudor, Bogoș, M. Ștefan. În partea a doua, au mai jucat: G. Tudor, S. Matei, Bucur, C. Tudor, Neagu, I. Popescu, Condei, E. Tănase.

Ivorianul Diaby a fost păstrat în lotul echipei Săgeata dar s-a renunțat la ceilalți doi jucători africani, Raul și Sabrin.

Săptămâna viitoare, Săgeata Năvodari va mai susține două partide de verificare, ambele la Constanța, miercuri, 22 august, cu FC Farul și sâmbătă, 25 august cu echipa de Liga a III-a, Eolica Baia.

Articol scris de Cătălin DONOSE

18 Aug. 2012, 19:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă